fikirlerinizi istiyorum ??

muratcantona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar ınsıgnıa almak ıstıorum 1.6 turbo sport paket duz vıtes navıgasyon ve dvd 59bın ytl gıbı bı fıyat verdıler mantıklı geldı sızce nasıl bı arabadır ... yıllardır passat kullanan bı aıleyız kı bnde 2 yıldır 99 model passata bınıorum bnce cogu arabada o kalıte yok ıc aksam parcaları dıs parcaları dıeblrm yenı modelınden bıle ıı o konularda sızce benı doyurcak bı aracolr mu :D

olur olur uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....Süper olur..ALIN.

düşünme bile:D:D

kesinlikle çok güzel. hele sport modeli

Allah kahretsin beni,ortaköyde yanımdan geçti gitti.Yol dardı u dönüşü yapamadım...Yoksa trafikde ilk fotolayan ben olacaktım..

hiç düşünme al

muratti naber:D

passattan sonra insiginanın içi seni boğar dar gelir rahat edemezsin demedi deme( ben sığmadımda şöför koltuğuna) onun dışında alet süper:D

muratti naber:D

passattan sonra insiginanın içi seni boğar dar gelir rahat edemezsin demedi deme( ben sığmadımda şöför koltuğuna) onun dışında alet süper:D
söför koltuguna sigmadinmi cok komik arka koltuga desen hadi bir parca o da boyun 1,95 se basin degebilir ama söför koltugu testlerde bile cok yüksek puana sahip.. bencede süper bir araba .. yanlis anlama lütfen, benim boyum 1,85 test sürüsleri bir kac defa yaptim harika diyebilirim.. Muratcan test sürüsü yap, sen karar ver en dogrusu bu, sadece koltuga oturup kalkarak verilecek bir karar degil ..

Son düzenleme:
Benim boyum 183 Çok rahat sığdım valla.Koltuklar zaten ödüllü:)

Geri