fikirleriniz ve yorumlarınız benim için önemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben en iyisi yaptırayım..kafam rahat olsun..

mersindeki servis oldukca iyi mersinde de yaptırabilirsin. gedizler :)

Gedizler Otomotiv Tic. ve San. AŞ.
İçel, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:534 Mezitli
Tel.: 324-3599000; Fax.: 324-3599011
Email: mersin@gedizler.com.tr

bence orda yaptır ya..acelesi yok dediğine göre aracında maaşallah km.si az ise, orda bakım yaptır derim ben

bence kalsın.dönünce yaptır derim.tamam triger ihmale gelmez elbette.ama 53000 de aracın.60000de triger kopacak diye bir şey yok.sadece 60binden sonra riskli olur triger bence.zaten yağ buji falan deieli nekadar olmuşki.7000 öncesinden değişeceksin.dönünce hepsini yenilerswin ve uzun süre rahta rahat binersi.tatil dönüşü zaten bi bakım gerekecek arabaya.boşuna 2.defa bakım masrafı olmasın.iyi tatiller.mersine beklerim.

bence kalsın.dönünce yaptır derim.tamam triger ihmale gelmez elbette.ama 53000 de aracın.60000de triger kopacak diye bir şey yok.sadece 60binden sonra riskli olur triger bence.zaten yağ buji falan deieli nekadar olmuşki.7000 öncesinden değişeceksin.dönünce hepsini yenilerswin ve uzun süre rahta rahat binersi.tatil dönüşü zaten bi bakım gerekecek arabaya.boşuna 2.defa bakım masrafı olmasın.iyi tatiller.mersine beklerim.

14 yıldan beri mersin de oturuyoruz.Ailem filan orada...bende onların yanına gidiyorum.hem tatil hem ziyaret...YAG DEĞİŞİMİ HAVA ve yakıt filitresi deşisimi 2500 km oldu.ama buji bayagı oldu...kafamı karıştırdınız şimdi:) mersin de mi yaptırayım.hem bizim evede yakın.Gedizlerin iyi oldugunu bende biliyorum...bakın yolda kalırsam kimin evi yakınsa yardım isterim ondan...

14 yıldan beri mersin de oturuyoruz.Ailem filan orada...bende onların yanına gidiyorum.hem tatil hem ziyaret...YAG DEĞİŞİMİ HAVA ve yakıt filitresi deşisimi 2500 km oldu.ama buji bayagı oldu...kafamı karıştırdınız şimdi:) mersin de mi yaptırayım.hem bizim evede yakın.Gedizlerin iyi oldugunu bende biliyorum...bakın yolda kalırsam kimin evi yakınsa yardım isterim ondan...

Arkadaşım kafan rahat olsun 53000'deki aracın trigerine bişey olmaz, sadece uyarı amaçlı söylediğim. İster git Mersin'de yaptır, istersen dönünce komple yaptır bakımını ki ben olsam bu en makul olanını yapardım. Çünkü 7000 km var daha, trigerini 60000'nin üstünde değiştiren bir çok araç var piyasada, öyle ha deyince kopmaz yani. Gelince 57-58 binde hem de bakıma 2 bin km kala yaptırırsın. İyi tatiller..

hava,polen ,yag flitresi,bujiler,fren hidroliği,triger,gergi rulmanı kayısı,avare bilyası,v kayışı,karter tapası,cam suyu,UK pili,mobil 1 yağ ve işçilik dahil....

özel servis fiyatı ne olur acaba?

bencede 700km çok fazla şimdi yaptırırsan bundan sonraki servisleride öne almış olacaksın. Bu yüzden şimdilik gerek yok derim ben. aracın 60000e gelince sana hissetirir zaten.

herzaman beklerim.buyur gel,çekinmeee.ama daha bakım yapalı 2500 km yaa.en az 7000 km daha götürür bu araç seni.triger dediğim gibi 60binde değiştirilmesi tavsiye edilir.70bin gittiği görülür ama 60bbinden önce koptuğu görülmemiştir.
buji eskidi ise 25-30ytl ver al 4 tane tak kafan rahatetsin.
yapacağın bir kaç şey var bence:lastik havalarını kontrol ettir,fren hidroliği ve tutuşuna baktır,soğutma suyu eksik ise tamamla.yağ seviyesini kontrol et(olurya bir sorundan ötürü eksilme olabilir).gece uykunu iyi al,sabah hafif bir kahvaltı yap,emniyet kemerini tak.tüm trafik kkurallarına uy,hatalı sollama ve aşırı hızdan kaçınnnn.yorulunca kesinlikle dinlenmek için zaman ayırrrr.
hayırlı yolculuklar dileriiim.
NOT: yakıt almayı unutma.:kop:

Geri