fikirleriniz ve yorumlarınız benim için önemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili arkadaşlar yaz tatili için kısmetse bu ayın 29 unda Mersine gidiyorum.Yaklaşık 1000 km..aracım 53500 de .Acaba 60000 bakımını şimdiden yaptırayım mı? 1000 km gidiş ,1000 km dönüş,1000 km de orada 25 gün gezsem aracım 56500 olur.Tatil dönüşümü yaptırsam...yorumlarınızı bekliyorum.. odak topkapıdan randevu aldım aslında..60000 bakımı için 750 ytl dedi...

hava,polen ,yag flitresi,bujiler,fren hidroliği,triger,gergi rulmanı kayısı,avare bilyası,v kayışı,karter tapası,cam suyu,UK pili,mobil 1 yağ ve işçilik dahil....

Aşağı yukarı 3 bin km yol yapacam diyorsun, aslında temiz bi bakımdan sonra gitmek en mantıklısı, uzun yol bu dönüşte falan bi problem çıkarabilir belki. Fakat arkadaşımın aracı seninki gibi 58500 deydi, yaptırsam yaptırmasam derken, Edirne'ye gitti geldi, gelince 62 bin gibi komple bakımını yaptırdı.

Pardon seninki 53000 miydi yanlış okumuşum :)

Pardon seninki 53000 miydi yanlış okumuşum :)

aracın maşallahı var.hiç bir problem yok..53500 de ama trigerden gözümü korkuttular.60000 olunca hemen kopmaz degil mi?
benimki daha 53500 de en fazla 3000 km yol yaparım ..agustosta gitsem diyorum...o parada tatil param olsa..

triger gözünü korkuttukları kadar mühim kardeş ihmala gelmez

Tüm bakımlarını şimdiden yaptırırsanız iyi olur.

Bakımlarını yaptır ve git nedeni ise 3000 km yolda aracın eskiye nazaran %15 daha az yakar..Oda bakım parasının bir kısmını olusturur..

bakım yaptır sonra git...tatilin rezil olmasın...

aracın maşallahı var.hiç bir problem yok..53500 de ama trigerden gözümü korkuttular.60000 olunca hemen kopmaz degil mi?
benimki daha 53500 de en fazla 3000 km yol yaparım ..agustosta gitsem diyorum...o parada tatil param olsa..

Kardeş aslında triger ihmale gelmez ama 60000'de kopacak diye bişey yok,uzun yola gidiyorsun yaptırabilirsen yaptır ama gidip gelipte yaptırabilirsin. Aracı haddinden fazla zorlama sadece.

bişey olmaz geldikten sonra yaptır bence

Geri