Fikir Alayım :S

Arkadaşlar,

Astra F güzel , konforlu fakat artık gozume eski gelmeye basladı, bide habire birseysi cıkıyor gibi geliyor bana :S, su gunlerde 2009 modellerde biraz inidirm başlamış durumda ve bide personel indirimi ile baya bi indirim olucak sanırım,

Grande Punto Veya Focus Hb bakıyorum. Şimdliki Nakit Grandeye Yeter Fakat, İndirimlerle Falan Focus Ne Kadara Gelicek Bilmiyorum Yarın Acıksa gidip Pazarlık Yapıcam İki Araç İçinde.. Sizce Hangisi :S

Normalde 2 Aracada Para Vermem :) Hep Büyük Konuşunca Basa Gelirmiş Ya cidden Öyle Olucak Sanırım :))

Cengiz,arkadaşımda yıllardan beri toros vardı yeni sattı....Sıfır araç niyetine girdi...Bir çok bayi gezdi...En sonunda 2010 Megan sport tourer aldı...Araba Full+Full ve müthiş bir alet...Far sensöründen,yağmur sensörüne kadar kılından tüyüne kadar herşey var...Gerçi biraz farklı aldı 43.000 tl verdii...Ama sport tourer olmasada Hb yeni kasa Meganlara bir bak derim ben...Şimdiden hayırlı olsun....

Cengiz,arkadaşımda yıllardan beri toros vardı yeni sattı....Sıfır araç niyetine girdi...Bir çok bayi gezdi...En sonunda 2010 Megan sport tourer aldı...Araba Full+Full ve müthiş bir alet...Far sensöründen,yağmur sensörüne kadar kılından tüyüne kadar herşey var...Gerçi biraz farklı aldı 43.000 tl verdii...Ama sport tourer olmasada Hb yeni kasa Meganlara bir bak derim ben...Şimdiden hayırlı olsun....

hım evet abi onlar cok hoşuma gitti fakat maddi imkanlar dogrultusunda vede personel indirimini falan ekleyince fiat ve forddan baska secenek gelmiyor aklşıma yarın bayıler acıksa gidip bi pazarlık yapıcam bakalım punto olursa kredi cekmeden, focus olursa biraz giricez krediye artık :) hayırlısı bakalım

Arkadaşlar,

Normalde 2 Aracada Para Vermem :) Hep Büyük Konuşunca Basa Gelirmiş Ya cidden Öyle Olucak Sanırım :))

focus al büyük konuşmuş ol.
sınıfının üstünde bir araç opel den kesin güzel emin ol

focus al büyük konuşmuş ol.
sınıfının üstünde bir araç opel den kesin güzel emin ol
opelden kesin güzel mi?şaka yapıosun glb.opelden artı bi tarafı varsa oda servisidir diye düşünüyorum başkada bi güzeliği olduna sanmam

focus gerçekten çok başarılı bi araç hele eski kasaları dahada başarılı gidiş duruş konfor güven ee nede olsa alman

Cengiz daha f kasaya angel takacaktık :D bayada masraf ettin bu araca ama 0 km tabikide her zaman farklı olur focus varken puntoya hiç yanaşma borçlanmadan birşey sahibi olmak zor az da kredi çekersin tertemiz focus u al bin.

focus 1,6 dızell al arkana bakma :)

focus astra gibi taştır bişey olmaz yani puntoda kağıt:D

sony teypli bi focus al madem :)

fiatında bravo mu ne öle bi arabası var, özellikle arkadan çok hoşuma gidiyo ama ford daha kalitelidir heralde

ben olsam f kasayı satmam:) bitek dediğniz gibi ufak sorunları başlıyor olabilir.Aracınızın modelini bilmem ama bendeki 94 ü bile öyle çok sıkıntı çıkartmıyordu.yinede karar sizin hayırlısı olsun..

Geri