fiat Regata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0-100 10sn

sahin tempra karısıgı gibi duruyo ama içinde devir saati güzel olmus sahindeki gibi normal saat yok enazından:)

tempra tempradır arkadaşlar o değişmedi

regata 1981 de italyada üretildi sanırım 1988 gibiydi italyada trafikden men edildi güvensiz fren sistemi yüzünden.. ve tahmin edin ne oldu birden türkiyede biraz makyajlanıp 90 lıların başında üretilmeye başlandı..

Uzay yolu :D

Son düzenleme:
Arkadaşım kaza yapıp, arka camını bulamayınca garajımda 3-4 ay kadar yattı. Şahin veya Doğan'nın birçok parçası bire bir olmasada uydurmak suretiyle monte ediliyor. Arkadaşımınki dizel motorluydu ve çok memnundu. Ama arka camını bulmak için bayağı zorlandı. İç aksam olarak yerli kuşlardan çok daha iyi.

Arkadaşım kaza yapıp, arka camını bulamayınca garajımda 3-4 ay kadar yattı. Şahin veya Doğan'nın birçok parçası bire bir olmasada uydurmak suretiyle monte ediliyor. Arkadaşımınki dizel motorluydu ve çok memnundu. Ama arka camını bulmak için bayağı zorlandı. İç aksam olarak yerli kuşlardan çok daha iyi.

benim arkadaşımda da italyan tipo vardı yerli tipoyla hiç bir alakası yokdu kalite olarak yerli tipodan çok daha iyiydi

2 hafta önce gelen italyan misafirimiz akşam yemeği sonrası yolda giderken şahinleri görünce bu regata değil mi diye sordu bana :) sonra faça şahinleri görünce gülmekten öldü adam, ledli farlara bak audi a6 gibi olmuş diyodu en son

2 hafta önce gelen italyan misafirimiz akşam yemeği sonrası yolda giderken şahinleri görünce bu regata değil mi diye sordu bana :) sonra faça şahinleri görünce gülmekten öldü adam, ledli farlara bak audi a6 gibi olmuş diyodu en son

italyan arkadaşın sizdeyse ona sorsana regata italyada varmı yani italya yolarında çünkü avrupada trafiğe çıkışı yasaklandı regataların o yüzden üretimden kalkdı benim de italyan arkadaşımla ibr gün sohbetimizde denk gelmişdi sormuşdum kırsalda kullanılıyor ama merkezde yok demişdi..

Geri