fiat punto yu geçemedim

hyundainin km telını sok kesıcıye bıle gırmez :D lımıtor ıptalı oluyor oyle bır muhabbet vardı yanlıs hatırlamıyorsam :D

arkadaşlar bendede 8 ay önce mazda lantis 125 hp (1050kg) vardı neler tokatladım neler ama şimdi 1.3 cdti la kapışmayı bile unuttum:)

eee 18 yasında gazlıyanlın halı bı baskadır 28 yasında gazlıyanın halı baskadır 18lik bılıncsızce gazlar 28 dıgerı bılınclı gazlar cunku eskı cesaret kalmamıstır :D

eee 18 yasında gazlıyanlın halı bı baskadır 28 yasında gazlıyanın halı baskadır 18lik bılıncsızce gazlar 28 dıgerı bılınclı gazlar cunku eskı cesaret kalmamıstır :D

valla aynen öle ..18 19 dayken yaptıklarım aklıma gelio:)korkuyorum valaa :)):) şimdi ise yanıma birisi gelmesinde agır agır 3000 devir 3000 devir gideyim diyorum...insan artık kendi yaşamını ve karşısındaki insanı düşünüo...

küçükken bile ağır kullanırdım halada ağır kullanıyorum araba.fazladan benzin yakmaya hiç tahammülüm yok:)

ha bu arada tsi mışsın sen...tamam ya..saygılar:D:D fsi sandımda...zaten msjımda fsi demişim

122lik tfsi ama üzerinde box war:)tehlikeli.en son bugün 2.köprü yolunda sakin sakin giderken beni sinirlendiren çift egzoz uclu kırmızı bi e46 coupe(318 veya 320.arkasında yazmıyordu) ve mini cooper'ı yedim hatta ezdim:p

yaw ben fsi sandım senin arabayı:) hem tsi olduunu hemde box lu olduunu bilemezdimkiiii:D zaten ilk msjda fsi demişim yaw...tsi zaten yolu vermesende alıyo bi şekilde:D

Sizlere benzin veya mazot 5 ytl de olsa vız gelir tırıs gider. :) ;)

T PLAKA KIRMIIZI MINII COOPER S var yoldan goren oldumuu ? beşiktas tarafıda yada etıler tarafında takılıyor :D

bizim buralarda 3 tane kırmızı T cooper var.üstü damalı bayrakmı melii?

Geri