fiat punto 5K POP 1.4 FIRE 77 HP S&S hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ara tatilde bir miktar kredi çekip arabamın modelini biraz yükseltmek istiyordum ama şu günlerde fiat'ın reklamını gördüm. 20.000 tl ye 30 ay sıfır faiz durumu çok iyi gibi görünüyor. Şeytanla cebelleşiyorum :) fiat punto 5K POP 1.4 FIRE 77 HP S&S nasıldır. Fiyatı 32.000,
4K ACTUAL 1.3 MULTIJET 95 HP E5 35bin tl. ikisi nasıl bir arabalardır ? Özellikle yakıt tüketimi nasıl ? Yorumlarınızı bekliyorum. 91 model Broadway den sonra bu araçlardan birini almayı düşünüyorum. Yorumlarınızda bu durumuda dikkate alın lütfen. Aracımda ufak tefek sorunlar bitmiyor buda canımı sıkıyor. Arabayı değiştirme niyetim bu yüzden. Opel düşünüyordum ama 10 yaşlarındaki araca 20bin tl vermek istemiyorum açıkçası.

fiat punto 5K POP 1.4 FIRE 77 HP S&S manuel vites mi ?

Son düzenleme:
Duallogic olanlar otomatik vites sizin seçiminizde manuel. Fabrika verisi yakıt tüketimi güzel şehir içi 7.4lt broadway'den sonra çok daha ekonomik ve güvenli olacaktır.

ben mart ayinda 2.araba olarak aldim grande punto dimamic modeli.burda corsa ve polo lara göre cok daha uygun.o yüzden g puntoyu tercih ettim su ana kadar sorun yasamadim 2008 ilk elden 20.000 km de almistim.bendeki benzinli ve 1.2 65 hp olani.77 hp belki biraz fazla yakar ama pek fark edilmez diye düsünüyorum ama Türkiye sartlarina ve benzin pahaliligini da düsünürsek ben size dizel almanizi öneririm benzinli sehir ici 7 lt yakar sehir disi duruma göre sakin gezilerde 5 litreye kadar düsüyor.sehir disi derken otoban degil de sehirler arasi 80-90 lik yollarda.ben benzinli arabalari daha cok seviyorum ama dedigim gibi Türkiye icin durumlar farkli.

pop versiyonun içi eski grande punto tasarımlı.
o nedenle alacaksanız en az easy versiyon bakın.
biz 2 ay önce lounge versiyonu otomatik vitesle 34 bin tl ye aldık eşime.
o nedenle yazdığınız modelin fiyatı yüksek.ve iç tasarımı eski araç için alınmaz diyorum.

Geri