Fiat Panda Otomatik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Fiat Panda otomatik hakkında ne düşünürsünüz?

çok gereksiz bir araba.
abimin dükkana bir kadın vardı her hafta kaza yapar gelirdi :D
araba plastik oyuncak gibi. boyacıya getirdim yol tutuşu vasat frenleri anormal garip bir araba :)

İlk çıktığında yılın otomobili seçildi dediler, gittim test ettim, bırakıp kaçtım döndüm.

bi kaç kere kullandım yerden yüksek gereksiz bir arabacık...

Benim burada bir bayan arkadaş kullanıyor minnacık tekerleri var.şehiriçi günde 3-5 kmlik yol için kullanıyor.binip 2 tur attım,motorsiklet kadar yakıyor lpg ile ama Alınacak âraba değil.

iPad'dan gönderildi .

Eski motorları sanırım 1.2 idi şimdi ki motor 1000 cc bununla birlikte 85 ve 150 tork sanırım motorda turbo beslemeli bir motor benim kocaman araç sanırım 75 beygir tork ne kadar bilmiyorum. Biraz inceledim sizin de fikirlerini bir alayım dedim.

Hiç Panda'ya binmedim ama bana göre araba dediğin araba gibi olmalı, yollarda gezinen her 4 tekere araba demek diğer arabalara yapılan en büyük haksızlıktır :(

Hiç Panda'ya binmedim ama bana göre araba dediğin araba gibi olmalı, yollarda gezinen her 4 tekere araba demek diğer arabalara yapılan en büyük haksızlıktır :(
Bilemiyorum ki abi sadece benim ki merak netten biraz baktım da olumsuz sonuç pek göremedim. Sadece yorumların için de usun yol aracı olmadığı şeklinde açıklamalar var.

A sınıfında, satış sayıları her zaman üst sıralamada olan bir araç, sınıfında pek alternatifi yok. şehir içi kullanılacaksa, işe git gel vs. kullanılacaksa ve evin 2 aracı olacaksa ideal bir araba.

Dış görünüşüne göre içi inanılmaz geniş. 5 yetişkin binmiştik. Tabi biraz sıkıştık ama yinede o sınıf için gaywt iyi.

Geri