fiat fiorino vs ford transit connect

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thefish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thefish

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar babam kendisine yeni bir araba edinecek.. maalesef tüm ısrarlarıma karşın binek araçlardan ve özelliklede chevrolet cruze'dan uzak durmakta.. iki model arasında kalmış durumda fiat fiorino ( 1.3 mjet 75bg ) ford transit connect ( 1.8 tdci 110 bg ) bu iki araç hakkında fikri olan +'ları -'leri nelerdir?

*ikiside en üst donanımda alınacak karar verildiği takdirde...

fiorino cok az yaktıgını duydum ama arac cok dar, benim babamda Connect var, fiorinodan biraz fazla yakıyor. ama arac rahat yayla bostan hatta şöyle diyim. Koltuklar haric resmen ev taşıdık. arabada 3 kişi, 3 yatak, 3yorgan, ufak buzdolabı, mutfak eşyaları, çamarşır makinası, 2 plastik masa ve sandalye 3 adet, halı perde, kıyafetler felan vs vs

Fiorino bence daha güzel.

Bir de turuncu veya yeşil olursa ohh süper. :)

Aralarında siklet farkı var, fiorino ile değilde doblo ile connect'i karşılaştırmak daha doğru gibi.
İlk çıkan
fiorinolarda dizin geldiği yerle ilgili bir sıkıntı vardı sanırım, deneme sürüşü yapmadan almayın.
Fiorino az yakar tabi onuda unutmayalım. Connect kasa değiştirme zamanına yaklaşıyor bana göre ama 110 hp motorda yabana atılmaz, makyajda içi güzelleşmiş oldukça

ben 1 senedir fiorino kullanıyorum en üst donanımlı yakıt çok cimri az yakıyor çok kaçıyor.conneti hiç bilmiyorum. 12000km yaptık en ufak bir sorunla karşılaşmadık

fiorino 1.3 dizeller içinde kasası en küçük ve uygun olanı.. park sorunu yaşatmaz ve pratiktir..
dezavantajı ise tofaş olması..
connect bu sınıftaki yol tutuş ve sağlamlıkta 1 numara ve kasa motor uyumu da mükemmel..

fiorinooooooooo

connect kamyonet gibi yaaaa fiorino beyaz renk çok tatlı duruo

caddy den başkası yalan bu sınıfta

ne amaçla alınacağna bağlı ama bence transit... ben 2 3 ay kadar kullandım şirketin arabasıydı hem geniş büyük yakıtıda iyiydi fiata göre daaha rahattır bence.

Geri