fethiye civarından otel tavsiyesi

Biraz pahalı ama Tuana' yı tavsiye ederim. Ölüdenizin en iyisi diyorlar. ben turizm mezunuyum ve arkadaşlarım ya turizm acentası yada otellerde çalışıyorlar. Dün sordum bir kaçına hepsi Tuana dedi. O pahalı gelirse 2, sırada Alize var fiyatları Tuanaya göre daha uygun.

Bu arada tavsiye ettim ama şimdi hatırladım Tuanada temmuzda yer yok yani en azından 15ine kadar yer yoktu.

www.dianasuitehotel.com

burayı tavsiye ederim balayında burada kalmıştım sahibi Erol bey'le görüşürsen ücret konusunda yardımcı olur

Allah mesut bahtiyar etsin.

fethıyeyı tavsıye etmem denız otel uzaklıgı acısından calıs plajıda guzel degıl
bence cesme olabılır yada marmarıs mutluluklar

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler darısı bekarların başına evli abilerimede sağlıklı mutlu nice yıllar...

arkadaşım öncelikle mutluluklar dilerim..1 hazirandad benim düğünüm var..bende balayı için çok araştırdım cevremdem duyduklarım ve uzmanlardan duyduklarım balayında denize girmeyi önermedikleri için bende doğayla iç ice bi yere gitmeyi tercih ettim.... cınar muğla evleri...fiyatıda çok uygun 3 gece 4 gündüz olarak rezarvasyon yaptırdım normalde 100 ytl ama balayı indirimi var 85 ytl sadece sabah kalvaltısı var,akşam yemğinide dışarda yersin olur biter :D

buraya giden arkadaşım vardı çok övdü tavsiye de etti bi bak derim

http://www.cinarmuglaevleri.com/

Son düzenleme:
hill side :D allah mesut bahtıyar etsın

arkadaşım öncelikle mutluluklar dilerim..1 hazirandad benim düğünüm var..bende balayı için çok araştırdım cevremdem duyduklarım ve uzmanlardan duyduklarım balayında denize girmeyi önermedikleri için bende doğayla iç ice bi yere gitmeyi tercih ettim.... cınar muğla evleri...fiyatıda çok uygun 3 gece 4 gündüz olarak rezarvasyon yaptırdım normalde 100 ytl ama balayı indirimi var 85 ytl sadece sabah kalvaltısı var,akşam yemğinide dışarda yersin olur biter :D

buraya giden arkadaşım vardı çok övdü tavsiye de etti bi bak derim

http://www.cinarmuglaevleri.com/
allah mesut etsin çok teşekkürler çok güzelmiş bu fiyat gecelik mi?

evet toplamda 255 ytl yapıyor sabah kalvaltısı dahil..verdiğim linkten irtibata gecebilirisn ortel olarak görme...sana ait bir ev veriyorlar komple içinmde herşey var..cam ve cınar ağaclarının içinde bir yer imiş

Geri