fer sensörü ve ESP

hasanferhatsen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba.2000 astra cd yi satarak 2003 model astra elag.twinport aldım.aracın donanımlarından karan dikiz aynası ve yağmur sensörü çalışıyor fakat far sensörü ve ESP nin nasıl çalıştığını bulamadım.ESP ışığı kontak açıldığında yanmıyor.ayrıca yetkili servis bu modellere sabit hız kont.takılamadığını söyledi proğramı kabul etmiyormuş.bu konuda da yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba.2000 astra cd yi satarak 2003 model astra elag.twinport aldım.aracın donanımlarından karan dikiz aynası ve yağmur sensörü çalışıyor fakat far sensörü ve ESP nin nasıl çalıştığını bulamadım.ESP ışığı kontak açıldığında yanmıyor.ayrıca yetkili servis bu modellere sabit hız kont.takılamadığını söyledi proğramı kabul etmiyormuş.bu konuda da yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.

Bulamamanız çok normal, çünkü G kasa eleganceler en üst model olmasına rağmen belirttiğiniz özellikler yok :(..

ancak Far sensörü sonradan takılabilirmi bilmiyorum. Forum ustaları bu konuda bizleri bilgilendirebilirse çok seviniriz...

g kasada o özellikler hiçbri donanımda yok diye biliyorum

yokki çalışsın !!!

far sensörü ankarada takması dahil 85 ytl imiş.. ilgili vidyo falan var hatta eğer istersen pm at buluyum linki veriim..

esp sonradan takılıyormu bilen varmı arkadaşlar

Geri