faturalı hat sahipleri aman dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunların asil kanlı türk insanı olmadığı belli gerisini söylemiyorum

uyarı için sağol....

Böyle bir telefon kayınpederime geldi, bir amcam aramış,sizin tel. no nuz kullanılarak internetten eşime SMS atılıyor gibilerinden bir şeyler demişler.Gelin beraber yakalıyalım, bana yardımcı olun tarzı seylerle lafı uzatmaya çalışmış.bir no verip aramasını istemiş filan.Kayınpederim de kapatmış fakat yinede emin olamamış,bize söyledi.bizde Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp, durumu bildirdik.bu ve benzer konuda pek çok şikayet aldıklarını bildirdiler.Siz veya yakınlarınız böyle telefonlar alırlarsa, itibar etmeyin.kapatın gitsin...

bilgilendirme için teşekkürler

komşumun başına geldi bu durum maalesef...dediğin gibi aga78,tıpa tıp aynı şahıslar tıpa tıp aynı laflar....dikkatli olun arkadaşlar...

bilgilendirme için çok saol dikkatli olmak sart oldu memlekette

millet 3 kağıtçılıkta sınır tanımıyor.uyarı için teşekkürler...

Ya bende trcl faturalı hattımı kullanmak istemediğim için anneme verdim...6-7 senedir onda..3-4 ay önce aramışlar trkcl den arıyoruz demişler bişeler sormuşlar şu tuşa basın bu tuşa basın falan...Annemde şüphelenip telefon benim değil oğlum evde unutmuş falan demiş...Bende aradım trkcl i dedim benim numaram aranmış falan..Evet biz aramışızdır!! dedi..Türkiyedeki bütün trkcl faturalı hatları aranacak adresleri falan güncellenecek adresini güncellemeyenin hattı iptal olacak falan dediler...Bende güncellemiyorum ne olacak dedim kapattım...3 ay oldu ne hat iptal oldu ne arayan soran var...

Bu tür büyük dolandırıcılıkların operatörlerin bilgisi olmadan yapılabileceğini sanmıyorum..Onlarda işin içinde olabilir..Öyle olmasa nasıl anlamaz kardeşim koskoca türkcell 1 saatte 1500 ytl'lik görüşmemi olur uzayımı arayacaksın mağmayımı...

aynı olay akrabanın başına geldi. istanbul emniyet müdürüyüm,güvenlik için birkaç şey yapmanız gerekiyo demişler.kadıncağız hiç ikiletmeden yapmış tabiki :) sonuçta bu tuşlara basarak çoklu görüşme yani konferans görüşme yapıp kontör kazanıyorlarmış... yani bu insanoğlunda hiç insaf kalmamış beee...

Bir kaç gün önce benide çaldırdı 0544485**47 nuramaradan biri bir kaç defa, normalde aramam pek arayayım dedim, kendi hattımı çaldırmış, şirket hattına yönlendirmiştim, bende şirket hattından arayınca beyefendi ankarada albayın karısı v.s. saymaya başladı. Dedim neden çaldırıyorsun, kimsin. Uzattı karşıdaki muvzuyu ben istibaratdan filan dedi. Sizede zarar gelmesin v.s. baktım uzatıyor mevzuyu telsimden araınınca kontur kazanma olayı sandım başta :) Dedim benden ne istiyorsunuz kardeşim " şu şu kodu girin telefona" deyince tamam ben jandarmadan çözerim olayı dedim kapadım telefonu..
SOnradan kod isteyen organize şebeke işi olduğunu anlayınca polisi aradım böyle böyle dedim, savcılığa git v.s. dediler öylece kaldı.
Bu tür şeylere dikkat edin arkadaşlar, önemli sonuçta aldığı, verdiği belli insanlarız o tür rakalmların altındanda kalkılmaz, sonrası ilede uğraşılmaz..

Geri