faturalı hat sahipleri aman dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu aralar cep telefonundan bu türkcell faturalı hatlar için diye biliyorum birileri arayıp beyfendi ankaradan arıyoruz jitem yada başka başka bir istikbarak ismi vererek adını söyledikleri bir yarbay general vs birilerinin tehtit edildigini söyleyip telefonunuzu dinlemeye alacaklarını söyleyip ve bi kog numarası verip bunu yapın diyorlar *..* gibi bişiyler ve sonrasında 1 2 saatte nasıl oluyorsa 1.500 ytl lik bir fatura önünüze gliyor bu bi tanıdıgın başına geldi dünde abimi arayıp böyle şeyler dediler abimde ulan madem jitemsin ne dinliyon gel beni al dedi küfür edip kapattı arayan kişiler dogu şigveli konuşuyor bu şekilde savılıkta 83 şkayet bulumakta imiş aman dikkat

valla abi demen iyi oldu hemen babama söyleyeyim busefer 1.500ytl gelir melir ilk benden bilir adamcağız

ya milletin işi gücü sahtekarlık olmuş geçende tv de gösteriyo adamlar Bankamatik yapmışlar sahte takıyorsun kartı işin bitiyo ondan sonra

uyarın için sağol

ilginç yanii ne diyim.
teşekkürler bütün hatlar faturalı dikkat etmek lazım;)

memleketin çivisi çıkmış yaa

aynen Samedim sonra memur maaşıyla nasıl öderiz 4500 ytl benim ki 3000 ytl hanımın ki amanın...:eek:

Koskoca bankacıya dokunurmu canım:D

şaka maka ilginç geldi bana pekde inanamadım ama burası Türkiye herşey olur bu ülkede:(

evet burası Türkiye :) Bir başkadır benim memleketim... :)

agam paylaşımj için saol!

Geri