fatura???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apathetic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apathetic

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yandık ki ne yandık:D
elimizde 3 aylık fatura borcu olan bir hat var.
haziranın ortalarında alınmış ve 3 aydır tek kuruş ödenmemiş,
şimdi sorum;
ödenmeyen faturalar hakkında yapılan işlemler neler?
faturayı taksitlendirme gibi bir durum söz konusumu?
icra vs gibi durumlar olabilirmi?
fatura ödenecek tabiki ama şu sıralar değil,gelecek ay gibi,
ne olacak şimdi??

HAYIRLISI Olacak :D

güncell:D

taksitlendirme yapılıyor diye biliyorum hattın ne olduğunu belirtmemişsiniz ama cep telefonu hattıysa taksitlendirilebilir...geçmiş olsun icraya veriyorlar evinize celp gelir zaten evde bulunamazsanız ihbarnameyle muhtarlıktan almanız gerekir

taksitlendirme yapılıyor diye biliyorum hattın ne olduğunu belirtmemişsiniz ama cep telefonu hattıysa taksitlendirilebilir...geçmiş olsun icraya veriyorlar evinize celp gelir zaten evde bulunamazsanız ihbarnameyle muhtarlıktan almanız gerekir
yarın halletsek iyi olacak bu işi:D:D

Avukatta bitiyor iş sahip olduğunuz hattın avukatına ulaşabilirseniz sorunu icraya falan gitmeden halledersiniz :)

taksitlendir yapılmıyor ayrıca son ödeme günü geçtiyse ve uyarı kagıdı ilgili adrese geldiyse son ödeme gününden 4 gün sonra yasal işlemler başlar avukat vs. işlemler fatura katlandıkca katlanır ve işin içinden çıkamazsınız hemen gidin yatırın

kendimden örnek verim ttnet almıştım 1 ay kullandım sonra iptal ettim smile ye geçtim sora aradılar 172 tl ceza kesecez dediler bende razı oldum sözleşme geregi 2 yıl çıkmamam gerekiyodu bende hiç sallamadım we yasal işlemler başlamış ewe bi kagıt geldi 172 tl 682 tl olmuş avukat vs işlemler gittim paşa paşa yatırdım tabi sizde aynı duruma düşmeyin derim.....

anladım çok teşekürler hepinize,yarın ola hayrola gidip halledelim şu işi:D

Kötüüüüü.. :D

Geri