Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sol farım güneşten sararmış eskimiş gözüküyordu..Su zımparası ve meguars plastic clean ile 2 saatlik operasyon sonucu aşağıdaki resimlerdeki sonuca ulaştım.Sanayide tek farı 50 tl yapıyorlar ben zımparalar 10 tl. meguars plastic clean 20tl toplam 35 tl ye aldım.Bu malzemelerle herhalde 10 far parlatılabilir.Arabasını sevenlere duyurulur.
tampon sökülüyor farlar çıkartılıyor içleri açılıyor boyanıyor diye biliyorum meraklısına çok zevkli uygulama herhalde=)
uygulamalı konu anlatımı var bulabilirsem koyarım abi
tampon sökülüyor farlar çıkartılıyor içleri açılıyor boyanıyor diye biliyorum meraklısına çok zevkli uygulama herhalde=)
uygulamalı konu anlatımı var bulabilirsem koyarım abi
evet benim aracında farın üst kısmında değişik bi sararma şeklinde bişey var..su zımparası diyorum aksesuarcıya nalbura yolluyor..nalbura gidiyorum farı çizer diyor..bende öyle temizliyolarmış diyorum yeni far almak zorunda kalırsın diyo anlamadım ki..