abı en ıyısı bence yıne sarı farlar, beyazlar yagmurda karda cok ii aydınlatmıyo dıe duydumm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereden ve kaça aldın ?bj6766' Alıntı:ben mtech aldım beyaz ampul gayet iyi
ben daha yenı far ayarı yaptırdım.usta farların ayarını "0" konumuna gore yapmıs.sımdı bu durumda benım farlar sızın dedıgınız gıbı en yukarıya goremı yapılmıs oldu.bu durumda ne yapmam gerekır.su anda arabayı "0"konumuda suruyorum.normal yuksaklık numarası kactır.usta hatamı yaptı..tesekkurler..Corsa_N' Alıntı:kıl olduğum nokta şu şehir içinde far yükseklik ayarlarını en yukarı alan zırtolar var bunlar yüzünden kısalar bile gözünün içine giriyor uzun yanıyo sanıyorsun sellektör yapıyorsun herifcioğlu bu sefer uzunları yakıyo felç oluyorsun .
Ben de çok kıl oluyorum valla bazıları sadece parkları yakıp sis farlarıyla gidiyolar ...csoft' Alıntı:Bana çok ilginç gelir alaca karanlıkta sis farlarını yakan arkadaşların ne yapmaya çalıştıkları, ve gece yol alan bir çok sürücü arkadaşın sis farlarını hep açık bırakmaları sözüm o arkadaşlara...
Sis farı adı üzerinde SİS FARI illa ki sis farının butonuna siste kullanınız mı yazmalılar
Zeka ile alakalı sanırım...