farları actigimda ic aydinlanma kısılıyor

yeruçağı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar aracim vectra c 2004 comfort manuel far var. Far anahtari yeni degisti digeri arizali oldugu icin farlar surekli yaniyordu. Fakat yeni anahtari taktiktan sonra farlari actigimda ic aydinlanmanin azaldigini fark ettim kspaninca yeniden canlaniyor neden acabaa?

Arkadaslar aracim vectra c 2004 comfort manuel far var. Far anahtari yeni degisti digeri arizali oldugu icin farlar surekli yaniyordu. Fakat yeni anahtari taktiktan sonra farlari actigimda ic aydinlanmanin azaldigini fark ettim kspaninca yeniden canlaniyor neden acabaa?

büyük bi ihtimal şarj dinamosundandır

Normalde farlari acinca teyp lambalari ve gostergesi bir miktar azalir. Gozunuzu almamak icin .

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=113680

konuyu inceleyin şarj dinamosu düşük şarj gönderiyor olabilir. illa şarj dinamisunada problem var demek yanlış olur. belkide şase kablosuna problem vardır.

Huawei ascend mate 7 - Tapatalk

Gösterge aydınlatmalarının kısıp açma ayarı varsa ona bakın. Kısıktaysa far kapalıyken normal açınca kısık olur.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

farlara röle t

röle taktırıp direk aküden elektrik alıp deneyin

alakası yok yahu.. bende zamannda arastrıdım orhan ında dedıgı gıbı farları acınca tum opellerde var dıkkat edın ıc aydınlatmalar bı mıktar azalır bı sorun degıl bugoz almasın dıye bı ayar

alakası yok yahu.. bende zamannda arastrıdım orhan ında dedıgı gıbı farları acınca tum opellerde var dıkkat edın ıc aydınlatmalar bı mıktar azalır bı sorun degıl bugoz almasın dıye bı ayar

kadran ve konsol ışıklarını kısmak için dediğiniz ayar var fakat iç aydınlatma dediği tavan lambası sanırım.

Aynen benim aractata oluyo. Bencede normal.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri