Farlardaki kısılma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onur023

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
S.a arkadaslar. Aracım 2007 opel vectra c. Direksiyonu falan çevirdiğim zaman hafif sekilde farlar kısılıyor gerilimi düşürüyor galiba. hatta iç lambalar yanıkken onlardada hafif kısılma oluyor. Benim anladığım aractaki direksiyon pompası v.s yük bindiği zaman paralel bağlantı olduğu için diğer elektriki kısımlarda hafifte olsa gerilim düşümü oluyor. bunun sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

S.a arkadaslar. Aracım 2007 opel vectra c. Direksiyonu falan çevirdiğim zaman hafif sekilde farlar kısılıyor gerilimi düşürüyor galiba. hatta iç lambalar yanıkken onlardada hafif kısılma oluyor. Benim anladığım aractaki direksiyon pompası v.s yük bindiği zaman paralel bağlantı olduğu için diğer elektriki kısımlarda hafifte olsa gerilim düşümü oluyor. bunun sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

şarj dinamosu,akü kontrol edilmeli... şase kablosunda oksitlenme varsa oda yapabilir.

Minimum duzeyde yapiyorsa normal diye dusunuyorum..Yanlisim varsa arkadaslar duzeltsin.
Direksiyon esp pompasi iyi akim ceker..

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük ihtimalle akü zayıflamıştır.

Bende de 2004 vectra var aynısını bende de yapıyor ama kullanıyordum öyle bende sorayım bi ustaya

Geri