Fare başıma iş açtı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok geçmiş olsun. Çok enteresan bir durum. Sadece sizin aracınıza zarar vermesi çok ilginç. Acaba istemeden aile bireylerini falanmı çiğnediniz kin falanmı tuttu çözemedim valla. Bizim evin altındada fare kolonisi var geceleri balkondan gezindiklerini görüyorum daha önce umursamıyordum en iyisi daha dikkatli olayım. Allah korusun motora girerse sıkıntı ya. Zaten altında muhafazada yok benim kartsız geçiş :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fare mi ? :kop: :kop: :kop:

Gerçekten gülsem mi ağlasam mı bilemedim, servisteki usta "Hocam ben kabloları fazla bantlamıyorum, nasılsa alıştı yine gelecek." diye dalga geçiyor.

Fare neyin kokusunu sevmez ya da ne uzaklaştırır bilemiyorum. Onu bir öğrenip, aracı park ettikten sonra kaputun üzerine ve motorun üzerine onlardan bırakabilirsiniz. Atıyorum mesela sarımsak...

Hayvan bir şekilde soğuk havalarda yer olarak belirlemiş kendine. (Edit: şehir Antalya sanırım, orda da pek soğuk olmaz ki)

hayvanların hiç biri benzin ve mazot kokusunu sevmezler yada kükürt mazot yada mideniz kalkmazsa kükürt tavsiyemdir biz bahçenin etrafına yazın yılan akrep gelmesin diye toz kükürt serperiz

usta aklıma gelen ilk şey hanı bu hayvanları kovan sınyal verıcı aygıtlar varya onlardan alın bı tane dırekt akuye baglatın onuda kaputun ıcınde su almıcak bı yerde sabıt dursun bence..
2. aklıma gelende bu fare ıcerı işediyse kokusuna gelıp buluyo olabılır aracın motor ıcını bı yıkatın snra alkol puskutrun ıcıne kokusu kalmasın hıc bı dahada gelmez heralde

Farenin kesin çözümü klasik kapan.Hem ucuz hemde kesin etki.Evet kötü bir şekilde öldürüyor ama son çare olarak kullanıyoruz ister istemez.Arabanın altına kur 1 tane.Üstünede kaşar peyniri..

Yalnız şu da varki farenin hoşlaştığı koku , nem , ne bilim herhangi birşey var ise diğer farelerde sözkonusu olabilir.Ama tek bir fare alışmış ise kapan bitirir işi.

Geri