Fardaki cila bozulmaları

volkantürker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın farı üstten yavaş yavaş solmaya başladı bunu gidermek için ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

eğer astra g falansa aracın bununla ilgili çok güzel çalışmalar anlatıldı forumda bi zahmet araştır bulursun hemen...

Aracim astra h araştirdim ama bulamadim biraz acemilik var galiba

teşekkürler ama astra H lerin far camları g lere göre çok kısa olduğu için olmuyormuş

Teşekkürler gerçektende güzel bir şeye benziyor ama biraz pahalı gibi bide zımparalama işi biraz korkuttu beni çünkü farın üzerindeki desenler gitmiyormu

Valla aynı dert bende de var.Sol ön far yukarıdan itibaren soyulmaya başladı.Zannetmiyorum,çaresi yoktur.

Yok abi bu işi yapanda bole yapiyor araba cilasi kullaniyorlar ben yaptim gordum aynen dedigi gibi orda sahteker ustalar kahh icini aciyomus kah başka sey hadi iç acma kisimlarida vardir far zaten belli meder olayi ama suan da genel sikinti dis cam sinek konuyor toz carpar kir zizin vs zimpara zaten su zimparasi yuzunun talasini aliyor inceceik birsey resimleri ekleyim bak BENIM LAGUNA VARDI IKI CAMA 40 TL VERDIM RESIMDEKI ARACIN RESME GORE SOL FARINI YAPTIM GUNESTEN OBURUNDEKI KARANLIGI CIZIGI GOREMIYOZ HA BENIM FIKRIMCE COK IYI DUNDE BIR RAC TEMIZLEDIM ALDIM 25 TL

Ekli dosyalar

• IMG_1825.webp
    IMG_1825.webp
    48.2 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Geri