Far yıkama

Farı açmak çok sağıklı değil, kapatırken kaliteli ısıya dayanıklı silikon kullanman gerekir, açmadan önce dıştan temizle, devirli polisaj makinen varsa işin kolay. Polisaj yaparken düşük devir kullan yoksan camı yakarsın.

Yanlız şöyle birşey var vectra b (çoğu farklı modelde de aynı şekildedir) nin orjinal xenonları yanıkken is çıkardığı için far ın içi zamanla siyahlaşıyor.Malesef başka çaremiz yok.

konu başlığıyla biraz alakasız durmuş, far yıkama projesi diye girdim :D

yakından güzel çekilmiş bi foto varsa içten mi dıştan mı yorum yapılabilir.

farın üzerine su tutunca rengi düzeliyor gibi oluyor kuruyunca eski haline dönüyor, içtenmi dıştanmı durumuna ipucu olabilrirse diye bunuda ekleyim..yakından görmek için en alttaki linkte fotoğrafın büyük hali var

44K

Orjinal büyük görünüş

http://picturf.com/i/44J

,

Son düzenleme:
bu farların kronik sorunu güneşe dönük yapısı yüzünden çabuk matlaşması, %90 dış kısımdandır, iç kısmında sıkıntı olduğunu sanmam. önce dışa bakın derim zaten elinizi sürdüğünüzde böyle kurumuş cilt gibi pürüzlü geliyorsa sıkıntı dıştadır.

bilemedim işte o yüzden

anladım, emin olmama sebebim, normalde temizleme videolarındakileirn yada fotlalardakilerin çoğu dışardan bakınca buğulanmış gibi görünüyor, temizlenince ise pırıl pırıl olyor,
benim far ise sararma kararma bozarıklık var, ve üstünde fena çizikler var gibi duruyor.. ama bugun yarın yaptıracağım, umarım düzelir.

Geri