Far yikama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERGÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2006 OPEL ASTRA H ELEGENCE MODELİNDE FAR YIKAMA TAKTIRMAK İSTESEK BU MÜMKÜN MÜ? :confused::confused::confused::confused::confused:

valla bende merak ediyorum...çıkma taksak arkadan yemiş bir astradan veya yetkili servis takarmı yoksa xenon paketle birliktemi takıyolar bilen varmı

takılır nie takılmasın. yalnız onun pompası ve ucundaki püskerten memesi birde hortumları lazım :)

bildiğim kadarıyla xenon paketi sonradan alınca takmıyorlar...

çok çok çok masraflı bir şey... ve xenon paketle satılıyor..

çıkma parça alırsanız çok masraflı olacağını sanmıyorum. ama iyi bir işçilik istediği garanti. ben angel alabilirsem daha sonradan takmayı düşünüyorum.

birincisi aracın ön tamponda yıkama sistemi için ayrılan kısımlar var mı? mesela 2008 lerde xenon paket almayınca tamponda bu kısımlar yok. ama benim eski astra 2005 modeldi ve onda bu kısımlar bir kapakla örtülüydü. eğer bu yer tamponda varsa gerisi kolaydır diye düşünüyorum. ama yinede elektrik sistemini bir incelemek gerek, nerden ne şekilde elektrik aldığını flan

vallla arkadaşalar benim araçta tamponda yeri var ben de o yüzden merak ettim
ama kim takar kim yapabilir nekadar tutar hiç bilgim yok

takılabilir sorun olmaz fakat nereden bulabileceğimiz sorun arkadaşlar+fiyatı ne kadar olur

şimdi servisle görüştüm yetkili dediki abi yapılır ama çok tuzlu olur dedi
ön tampon değişecek dedi su püskürtmesi için motor takılcak dedi su deposo değişebilir dedi BENDE dedim ki kardeşim benim arabada yeri var ama kapalı abi o görüntü dediler basınçla çalışan bir kol kapağı açıp püskürtme işini gören parçayı ileri itiyormuş falan filan anlayacağınız yine uzun iiş bu olay yatar burda arabada xenon var bakalım muayenede napcaz :(

Geri