Merhaba arkadaşlar. Astra H aracımın birkaç ufak operasyonlar geçirmesi gerekiyor bunların başında farları oldukça çizikli ve sararmış durumda.Haliyle temizlenmesi gerekiyor. Ancak bu işlemi kendim denemek istiyorum. Git kuaförde temizlet falan muhabbetine girmemenizi rica ederim. Bende biliyorum malzemelerin aşağı yukarı temizletme işlemi kadar tuttuğunu.Ancak böyle şeylerle uğraşmayı sevdiğimden güzel bir havada kendim yapacağım.Kafama takılan, bu işi profesyonel yapanlar Zımpara / Parlatıcı Cila işleminden sonra UV koruyucu vs herhangi bir işlem yapıyor mu ? Yoksa bizimde yapabileceğimizi düşündüğüm zımpara ve plast-x mi kullanıyor sadece ? Eğer kaplama olacaksa dışarıda yaptırırım tabikide.
İkinci operasyon ise torpido kapağının zırt bırt açılıp durması ve kapanmaması. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşların olduğunu da görmüştüm. Kapağın o kilit sistemi nasıldır içinde yay gibi bişey mi var nasıl ulaşabilirim ona bir ara göz attım ulaşılcak gibi durmuyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden bilgilendiren cevap yazan arkadaşlara teşekkürler ..
İkinci operasyon ise torpido kapağının zırt bırt açılıp durması ve kapanmaması. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşların olduğunu da görmüştüm. Kapağın o kilit sistemi nasıldır içinde yay gibi bişey mi var nasıl ulaşabilirim ona bir ara göz attım ulaşılcak gibi durmuyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden bilgilendiren cevap yazan arkadaşlara teşekkürler ..