far sorunu

cello147

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar far lambalarını degerini yükselttim ve role taktım..role olunca göstergedeki arıza lambası(lamba patlak) yanıyor.Bu arıza roleyi takınca oluyor.Beyin dirençiyle role direncini nasıl sabitleye biliriz...

arkadaşım role bildiğin role olunca sorun böyle oluyor işte ona cözüm bulacana sanmıyorum.benimde burda üstüne basa basa söylediğim şey bu işte opel herşeye acık bir arac değil belli malzemeler takılmayınca arızal cıkıyor.malesef cözümün yok:(

siz far lamabalarının değerlerini yükselttiniz ama bunu yaparken karşı şeritten sizin yüksek wattlı farlarınıza maruz kalıp tehlike yaşayacak olan insanları düşündünüzmü. ??? Kazaya bile sebebiyet verebilirsiniz farkında olmadan.
Arkadaşlar lütfen trafiğin karşılıklı paylaşım yeri olduğunu unutmayalım.

sismik' Alıntı:
siz far lamabalarının değerlerini yükselttiniz ama bunu yaparken karşı şeritten sizin yüksek wattlı farlarınıza maruz kalıp tehlike yaşayacak olan insanları düşündünüzmü. ??? Kazaya bile sebebiyet verebilirsiniz farkında olmadan.
Arkadaşlar lütfen trafiğin karşılıklı paylaşım yeri olduğunu unutmayalım.
sizdavanızda haklısınız ama far ayarları doğru yapıldığında karşıya zarar vermiyor.bazı arçalara bende kızıyorum far ayarlarını tam gözüme sokcak adam sankii

Geri