Far Menzil Ayarı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maximm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maximm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2003 vectram war. kısa farları açtığımda sanki uzunları açmışım gibi oluyor.acilen bunları kısmam lazım ama bi türlü nerden ayarlandığını bulamadım.lütfen yardım edin.karşıdan gelen araçlar zırt pırt selektör yapıyolar.en kızdığım durumlardan biri bu.şimdi ise kendine kızıyorum.

acilen bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

farı açtığınız yerde yükseklik ayar anahtarı olmak zorunda.

bunu 2 yada 3 e getirin ...

fakat en kısa zamanda yarım depo benzin varken ve bu anahtar 0 konumunda iken far ayarı yaptırmanız lazm...

asdwq4.jpg

aynen yukardaki arkadaşın dediği gibi...

arkadaşım çok saolaın cevabın için ama öyle bişi wallahi yok.bende çok şaşırıyorum ama yok.kılavuzdada senin dediğin yeri dio ama yok işte.anlamadım gitti yaaw:(

Farların xenondur o zaman senin :D

xenon farlar kendine otomatik ayar yapar (belirlenen yükseklikler arasında tabi)

eğer farların böyleyse (şu mavi beyaz yananlar) yine git far ayarı yaptır.

zira sorun olsaydı yol bilgisayarında "headlamp range adjustment" uyarısı çıkardı.

Farların xenondur o zaman senin :D

xenon farlar kendine otomatik ayar yapar (belirlenen yükseklikler arasında tabi)

eğer farların böyleyse (şu mavi beyaz yananlar) yine git far ayarı yaptır.

zira sorun olsaydı yol bilgisayarında "headlamp range adjustment" uyarısı çıkardı.

evet haklısın.ben bunu belirtmeyi unutmuştum.servise bi uğricam artık:(

çok saolasın...

farı açtığınız yerde yükseklik ayar anahtarı olmak zorunda.

bunu 2 yada 3 e getirin ...

fakat en kısa zamanda yarım depo benzin varken ve bu anahtar 0 konumunda iken far ayarı yaptırmanız lazm...

asdwq4.jpg

:alkis: :alkis: :alkis:

Servise uğramana gerek yok...Ayarlamayı kendin yapabilirsin.Benim aracımda kendim yaptım ayarlamayı.Uzun saplı bir tornavida ve arabayı burundan yaastıracagın bir duvar yeterli. Kaputu açıp üstten fara baktıgında altıgen ya da yedigen bir parça goreceksin.Yıldız tornavida bu parçaya oturuyor ve cevirerek yukarı veya asagı ayarlıyorsun farlarını...
Eğer geç kalmadıysak bu şekilde yap

far ayarının belli değerleri vardır kesilme çizgilerinn belli konumda olması istenir.

bence bilinçsiz son kullanıcının yapabileceği bir iş değil.

Servise uğramana gerek yok...Ayarlamayı kendin yapabilirsin.Benim aracımda kendim yaptım ayarlamayı.Uzun saplı bir tornavida ve arabayı burundan yaastıracagın bir duvar yeterli. Kaputu açıp üstten fara baktıgında altıgen ya da yedigen bir parça goreceksin.Yıldız tornavida bu parçaya oturuyor ve cevirerek yukarı veya asagı ayarlıyorsun farlarını...
Eğer geç kalmadıysak bu şekilde yap

:good:
çok saolasın abi.ortalama bir seviyeye ayarlayabildim.bu sayede selektör sorununuda hallaettik...

:alkis: :alkis: :alkis:

Geri