far düğmesi ışılandırması hk

Güzel olmuş..

Çok güzel olmuş..Eline sağlık..ama orta konsolun sökülmesiyle ilgili detaylı bi anlatım şart arkadaşlar..forumda göremedim çünkü..konsoldan bir ampül değiştirelim dedik elektrikçi tam 3 saatte zor topladı..klima halatlarının takılması büyük problem yaratıyo...kendi yapan yada yapacak olan detaylı resim verirse herkes faydalanabilir..

Çok güzel olmuş..Eline sağlık..ama orta konsolun sökülmesiyle ilgili detaylı bi anlatım şart arkadaşlar..forumda göremedim çünkü..konsoldan bir ampül değiştirelim dedik elektrikçi tam 3 saatte zor topladı..klima halatlarının takılması büyük problem yaratıyo...kendi yapan yada yapacak olan detaylı resim verirse herkes faydalanabilir..

O senin elektrikçinin kabiliyetsizliği.
Lambayı değiştirmek için halatları sökmesine gerek yok.
O panel önden açılıyor.

evet o ön paneli ben artık 10 dk da söküp takıyorum.

maşallah Opelim net hep usta dolu olmuş :) ellerinize sağlık :)

photo0302small.jpg

Arkadaşlar şu göstergeyi yazın sökmüştüm bir tane patlak ampul vardı onu değiştirdim içinide mavi ve kırmızı ışıklardan koyucaktım ama açamadım..hız göstergesi o siyah kartonun altına ulaşamadım daha önceden çıkaran var mı sağda solda iki tane tırnak var onları açıyorum ama çektiğimde gelmiyor ayrıca ibrelerin altında falan vida mı var acaba??

Ekli dosyalar

• Photo-0302 (Small).webp
    Photo-0302 (Small).webp
    28.2 KB · Görüntüleme: 54
paylaşımlarınız için teşekkürler, ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel ustalık ve beceri... Hep Tüketen olmadan üretmek ve üreteni görmek ne kadar güzel... eskiden sanayideki ustalarımız böyle yapardı, üretirlerdi... Şimdi bozulanı at yenisini tak...
Çok şey değişti çokk...

Geri