Far değişimi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Naj

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar..

Aracımın farlarının led kısımlarında daireler şeklinde lekeler oluştuğu için garantiden değişim talep etmiştim..Uzun uğraşlar(Kavga,tartışma vs.)sonucu bugün yeni farların siparişi verildi..Şimdi farlar değişeceği zaman çıkacak olan farlar bana mı kalacak servise mi? İsteme hakkım var mı? Malum ucuz bişey değiller elden çıkartmayı düşünüyorum.. Teşekkürler..

Ynt: Far değişimi..

size kalmaz arızalı parçalar almanya ya gönderilir genelde sizinki iyi taktikmiş ama garantiden değiştirip değiştirip satarsınız yeni bir iş kolu olur artık

size kalmayacak.... yeni farlarınızda 2 ay içinde aynı lekeler tekrar oluşacak... tecrübeyle sabit...

nasıl bi leke

acaba puslanma felan mı

Çıkan farlarınızın sizde kalması maalesef imkansız.

Eski farlarınız incelenmek üzere Almanya'ya gönderilecektir.

Garantiden değiştirilmeyecek olsaydı servis çıkan farları size verecekti.

gencebay25 link' Alıntı:
nasıl bi leke

acaba puslanma felan mı

Benim farlarımda da azda olsa lekelenme mevcut.

Tahmin ettiğim kadarıyla farın içinde oluşan su izi tarzındaki beyaz lekelerden bahsediliyor.

Naj link' Alıntı:
Herkese selamlar..

Aracımın farlarının led kısımlarında daireler şeklinde lekeler oluştuğu için garantiden değişim talep etmiştim..Uzun uğraşlar(Kavga,tartışma vs.)sonucu bugün yeni farların siparişi verildi..şimdi farlar değişeceği zaman çıkacak olan farlar bana mı kalacak servise mi? İsteme hakkım var mı? Malum ucuz bişey değiller elden çıkartmayı düşünüyorum.. Teşekkürler..
Bozuldu diye değiştirttiğniz farları bir de satmayı m ı düşünüyorsunuz?  general_Applause  general_Applause  general_Applause

Gökhan_55 link' Alıntı:
size kalmayacak.... yeni farlarınızda 2 ay içinde aynı lekeler tekrar oluşacak... tecrübeyle sabit...

gencebay25 link' Alıntı:
nasıl bi leke

acaba puslanma felan mı

MeRt link' Alıntı:
Çıkan farlarınızın sizde kalması maalesef imkansız.

Eski farlarınız incelenmek üzere Almanya'ya gönderilecektir.

Garantiden değiştirilmeyecek olsaydı servis çıkan farları size verecekti.

Leke dediğim sn.MeRt'in bahsettiği ile aynı.. Cevaplarınız için teşekkürler..

Benim aracın led kısımlarında da oluştu. Ne yapmak gerekiyor acaba?

gradient link' Alıntı:
Benim aracın led kısımlarında da oluştu. Ne yapmak gerekiyor acaba?
Bu olay bende de oluyor. LED lerin ısınmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Aracı kapatip biraz beklerseniz geçiyor, ki sis farlarinda da açtığınızda aynı şeyi yaptığını gormusunuzdur  045thumbsup

Geri