Far ampülünü değiştireceğim sizce hangi H4 Ampül?

3214ilhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Corsamın farları iyice zayıfladı geceleri yolculuk yapılmayacak kadar hemde. Osram H4 60/55 W ampül var şuan yeni aldım bunları eskilere göre oldukça iyi ama yinede yolu göremiyorum. Modacar White 100 W diye başka bi ampül almıştım osramlardan öncede. mavimsi beyazlık veriyordu ama aydınlatması acayip kötüydü. Neyse uzatmayayım. Phlips H4 Rally 100/90 W diye bi ampül gördüm. tanesi 15 TL. Sizce almalı mıyım fark eder mi aydınlatmada ve elektrik tesisatına zararı olur mu? Kullanan arkadaş var mı? Ya da başka ampül önerisi olan var mı? Şİmdiden teşekkürler.

night breaker diye bi modeli var osramın galiba onu çok duydum henüz bende deneyemedim

Normalde Osram ampüller iyidir.Sizin sorununuz heralde far camının kirlenmesinden kaynaklanıyor.Sararmış , solmuş far camı görüşü etkiler.Meguar's'ın plastx ürününü fara uygulayın.Eğer farınız temizse osram nightbreaker marka ampülü öneririm

Aynen night breaker fakat plus olmasına dikkat ediniz ömrü açısından... Söylediğiniz 100watt ampul için ayrı tesisat gerekir aracınıza aracınız 55watt için üretilmiştir.

Geri