far ampülü

yelken2858

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
photon d2s far ampülü kullanan arkadaşlar varmı. sizce alınıp kullanılabilecek bir ürün müdür?

d2s far ampullerı sadece orjınal xenon araclarda olur dıye bılıyorum ama yanlısım varsa duzeltsınler.. orjınal xenon var ıse takcaksanda alınır phılıps sonucta dandık bı urun degıldır

Orjinal Philips ise sorun yok ancak adında photon yazan bir düzine çakma ampul mevcut ona göre alın.

D2S xenon ampülü olarak philips ten iyisini bilmiyorum..Photon philipsin replicasıdır..Fiyatlarını mukayese ettiğinizde kalitelerini de mukayese etmiş olacaksınız..Ben takımını 130 tl ye almıştım 2 sene önce photonların..Hala sahibindencomda var..Ancak sonra biri patladı..Ben de paraya kıyıp 220 tl ye aldım..Tek kelimeyle bu adamlar bu işin erbabı..Ancak işinizi görmesi için düşünüyorsanız kullanabilirsiniz..Fakat yağışlı ve sisli yol koşullarında randıman istiyorsanız philips :good:

philips inde fiyatları farklı farklı 75 liradan 150 liraya kadar değişiyor fiyatlar acaba orjinalini nasıl anlayacağız. fiyatı pahalı olan kesin orjinal midir acaba

bıde bu far ampulu tek degısmıyo kı yanı bırının kullanıldıgı ıcın rengı daha sarımsı oluyo dıgerı daha beyaz oluyo kotu duruyo 2 sını beraber degıstremek daha ıyı..

Üstünde,siyah plastik kısmında,yani ateşleyicinin içine yerleşen kısmında, philips made in germany yazmalı..Renk olarak da düşündüğünüz kelvin nedir?Şimdilerde insignia,bmw m3,m5 te.. kullanılan kelvin yaklaşık 5000 dir..Ben 6000 kullanıyorum..Beyaz-mavi arası..

bıde bu far ampulu tek degısmıyo kı yanı bırının kullanıldıgı ıcın rengı daha sarımsı oluyo dıgerı daha beyaz oluyo kotu duruyo 2 sını beraber degıstremek daha ıyı..

zaten ikisinide değişmem gerekiyo. gece hiç birşey göremiyorum. sisleri açıp öyle gidiyorum.

hıc bısey goremıyorum derken ? usta senın arac junyan far mı orjınal merceklımı nasıl ? gece bısey goremıyorum demen olmaz orjınal ıse

Geri