Far Almak İstiyorum Yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SECO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SECO

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım 97 vectra b. Yeni far almam gerekiyor sizce makyajlı kasa farı alsam kullanabilirmiyim uyumsuzluk gibi birsey olabilirmi. birde eger makyajlı kasa farı alırsam montajını düzgün bi şekilde yapacak önerebileceginiz bir yer varmı ankarada. ilgilenenelere simdiden tesekkur eder.

benim bildigim direk uyuyor.. güzlde olur.. valeo marka süper olur..
vectra b kullanan arkadaşlar daha net bilgi verir.

montaj onemli degil. her şekilde ayni takılıyor. onemli olan far ayarı. onu iyi bir yerde yaptirin..

ben uymuyor diye biliyorum bakalım kim haklı çıkcak:) altta boşluk kalıyo olması lazım....

ben uymuyor diye biliyorum bakalım kim haklı çıkcak:) altta boşluk kalıyo olması lazım....

aa bak ben emin degilim.. ama forumdan Ramazaninda 98 vectrası var makyajlı far aldı. aldıgına gore uyuyordur diye yazdım bende. bakalım ne olacak sonuç :)

ben dün aldım 96 cd me süperde yakıstı arbayı sanaiyeden cıkarııym fotolarıın paylasacam

taktığına göre oluyormuş demek...ama makyajlı kasa ile diğer kasanın orj. farlarında boyut farkı olduğundan eminim...

alt tarafta boşluk kalıo onuda conta ile dolduruyolar.orjinalinde yani benimkinde yarım cm conta war :)

makyajlı kasa farı dedıgınız tek parca dıgerlrı ıse ıkı ayrı fardır olurmu dıyorsunuz

97 vectra b ye makyajlı kasa farı oluyor; takan bir çok arkadaş var ; ancak tamponla farlar arasında bir miktar boşluk kalıyor; bunu da bi şekilde kaportacılar ayarlıyor...

olup olmadığını bilmiyorum ama ebat farkı olduğunu biliyorum heralde olsa bile pek sağlıklı olmaz...

Geri