Facebook şifremi unuttum , hatırlatma mail'i gelmiyor!!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ForCorsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ForCorsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Şub 2009
Mesajlar
238
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Facebook şifremi unuttum bunun üstüne değiştirmek için mail adresime link yollanmasını 1 hafta içinde 50 kere yaptım fakat mail adresime gelmiyor. Gereksizlere de düşmüyor. Facebook'a mesaj atma secenegi de kalkmıs bu konuda yardımcı olabilecek olan?
 
Facebook hesabınız kapatılmış olmasın ?

Başka bi arkadaşınızdan rica edin. Mail adresinizle sizi aratsın. Üyelik var mı yok mu onu öğrenin en azından.

Aklıma bundan başka yol gelmedi. Nette araştırdım biraz da kimin başına böyle bi olay geldiyse facebook hesabı kapatılmış.
 
Son düzenleme:
Mesajınız gönderilmiştir diyor mu? Eğer mesajınız gönderilmiştir diyorsa sunucu bazlı bir problem olma ihtimali de var kötü amaçlı bazı kişiler tarafından mail adresiniz değiştirilmiş olma ihtimali de.
 
yok mail adresim açık kendim şifremi değiştirmiştim fakat hatırlamıyorum şifre gönderildi diyor ama gelmiyor.
 
Gereksiz e-postaya atıyor olabilir oraya bakınız.
 
gereksiz'lere düşmüyor.
 
Benimde dün akşam facebook hesabım kapatıldı neden kapatıldı bi fikrim yok yenisni açtım :D
 
msn kullanıcı adı ve şifresiyle aynı değilmi değiştirdinmi
 
şifremi değiştirdim fakat yeni şifremi hatırlamıyorum sorun orda zaten :(
 
malesef problem hala güncel :(
 
Geri
Üst