Fabrika çıkışlı LPG li 1.4t opel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gogoank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Fabrika çıkışlı LPG li 1.4t opel

mmtcopur link' Alıntı:
kardeş araç konfigrasyona gir orda insigna editon elegance yi seç 1.4 motor seçeneğinde lpg diye göreceksin
Teşekkür ederim ben diğer motor tiplerine bakmışım iyi forumlar

OGOKTAS link' Alıntı:
Bu linkte onceki kasa lpgli insignianin lpg butonunu ve lpg deposunu gorebilirsiniz : http://www.autobild.de/bilder/opel-insignia-mit-fluessiggas-2012--3531652.html#bild5

Bu linktede Astra icin fabrika cikisli Astra resimleri ve almanca konusu var : http://www.autobild.de/bilder/opel-astra-lpg-2902679.html#bild3

Paylaşım için teşekkürler. Bence çok hoş. Bagajdaki tüpün konulduğu yerin çevresi ne kadar hoş duruyor :) alınabilir :)

mucahitduran link' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler. Bence çok hoş. Bagajdaki tüpün konulduğu yerin çevresi ne kadar hoş duruyor :) alınabilir :)

Rica ederim Müco, bizim bagaj okadar olmayabilir, sanirim bu arac sportourer :)yada benim gozler bozuk  :D

arkadaşlar sanırım orjinal lpg li araçlarTürkiye pazarına yeni girecek.çünkü benim almanyadaki kuzende astra var 3 senedir ve aracı orjinal lpg li.ve bu düğmede var.opel bence dizel satışlarındaki azalmadan dolayı böyle bir yeni strateji yapıyor.geç kalınmış bir karar:)

OGOKTAS link' Alıntı:
Rica ederim Müco, bizim bagaj okadar olmayabilir, sanirim bu arac sportourer :)yada benim gozler bozuk  :D

Est. Abi doğru söylüyorsun sport tourer :) (Sanırım ikimizin de gözler gidik) :D

mucahitduran link' Alıntı:
Est. Abi doğru söylüyorsun sport tourer :) (Sanırım ikimizin de gözler gidik) :D

Evet ikimizinkide gidik dogru sonuc  :D :D

Sonuc lpg candir. Bunu sonunda opel de anladi.... dancee

Almanya Opel i gezerken aşağıdaki resmi buldum 20€ ile zafiranın yakıt türüne göre menzilleri yazılmış, LPG dizelden daha tasarruflu görünüyor.

Orada lpg daha tasarruflu olabilir ama bizim ülkemeizdeki değerlerle hesap yaparsak dizel biraz daha tasaruflu olur. Orda lpg 78ct/l dizel 148ct/l nerdeyse yarı yarıya. Bizim ülkede böyle değil ama.

Geri