F1 ve Digiturk plus kayıt hakkında!!!

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar malumunuz bu h.sonu F1 yarışları başlıyor. Yarışları TRTSpor ve TRTHD veriyor. Evdeki Digiturk Plus receiver kayıt yapma özelliği var. HD yayını arşiv amaçlı kaydetmek istiyorum. Ancak şunu merak ediyorum receiverdan pc ya aktarabilirmiyim yayını? ve takribi dosya boyutu ne olabilir?

Arkadaşlar malumunuz bu h.sonu F1 yarışları başlıyor. Yarışları TRTSpor ve TRTHD veriyor. Evdeki Digiturk Plus receiver kayıt yapma özelliği var. HD yayını arşiv amaçlı kaydetmek istiyorum. Ancak şunu merak ediyorum receiverdan pc ya aktarabilirmiyim yayını? ve takribi dosya boyutu ne olabilir?

HD yayını hangi formatta kayıt ettigi önemli olacaktır, benim standart uydu alıcımın USB ye kayıt özelliği var, mpeg olarak kayıt yaptıgında 1 dk yaklaşık 25 mb civarında oluyor.

HD yayını hangi formatta kayıt ettigi önemli olacaktır, benim standart uydu alıcımın USB ye kayıt özelliği var, mpeg olarak kayıt yaptıgında 1 dk yaklaşık 25 mb civarında oluyor.
Formatını bilmiyorum açıkcası daha önce kaydedip siliyordum. ama F1 i arşivliyordum. 5-6 gib olsa bile mkv ye falan çeviririm. Önemli olan pc ye aktarabiliyormuyum?

baya büyük olacaktır bence, 1 saati 10-15GB civarı.

TS conatinerı içinde h.264 formatlı olması lazım ama 100% emin değilim, ben de teledünyadan direk PC'ye kaydedecem

Bende merak ettim şimdi bende de kayıtlı duruyor ama hiç bilgisyara aktarmadım. olacagını tahmin etmiyorum.
Ayrıca çok yer kaplamıyor.

Malesef ben harddisk e denedim olmadı. Kitapçığında da böyle bir bilgi yok.

Malesef ben harddisk e denedim olmadı. Kitapçığında da böyle bir bilgi yok.
:( teşekkürler.

Geri