F1 Korna taktırdım 2 gün sonra bozuldu sinyaller çalışmıyor yardım..

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolverine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wolverine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Nis 2009
Mesajlar
663
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaslar baslıktada soledıgım gibi f1 korna taktırdım 2 gün önce ve bgn birden çalmamaya başladı aynı zamanda sinyallerde çalışmıyor nedeni nedir sigortamı atmıstır yoksa baska bır problem mı oluşmuştur yardımcı olursanız sevinirim.
 
ne kadar arada röle de olsa ferrari kornalar fazla akım çekiyor. bu da diğer elektronik aksamlara zarar veriyor.
 
Birçok araba çin mallarını sevmiyor.
 
Ben pahalısını almadım daha ucuzunu aldım cok fark etmicegini düşündüğüm için sizce gidip daha pahalısını almak çözüm olurmu?
 
hakıkı stebell f1 korna alcan sesı bıle farklı ben rolesız 2 sene oldu kullanıyorum dugundur konvoydur tık demedı bakım yapıyorum ara sıra yaglatıyorum kornayı allaha sukur sıkıntı yok bazı araclarda role ıle baglanması gerekır tesısatı yeterlı gelmedıgınden sıgorta attırıyor corsa c basımıza geldı role ıle bagladık sonra
 
eyw Burak bgn o şekilde baglatmaya çalışıyım bakalım yine aynı sıkıntı çıkarsa daha kalitelisini alıp taktırırım.
 
kalıtelı ve kalıtesız aynı anda caldır aradakı farkı görursun cın malları pıyasada 25 lıra 30 lıra arası ömru yok fazla sıgortanı kontrol et atmıstır fazla kornaya basma yaptırana kadar kolay gelsın
 
usta bence soktor gıtsınn benım aracta vardı gecen soktum normal bı korna taktırdım acayıp derecede akım cekıyor zararlı.
 
Geri
Üst