• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

F1 başlıyorrrr...

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bomba gibi bir sezona 14 mart saat 14:00 da başlıyoruz. bir sürü şampiyon ve şampiyonluk adayı var. heyecanla pazar gününü bekliyorum. Bakalım efsane neler yapacak:)

nihayet

hasret bitiyor nihayet iyi bir sezon geçmesi dileğiyle ...

hala TRT mi yayınlıyor F1'i.
sırf TRT'de diye izlemiyorum yaaa.
spor müsabakaları bu iş için özel eğitim almış spikerler tarafından uygun bir spor kanalında yayınlanmalıdır bence. adamlar futbol maçı anlatır gibi yarışı anlatıyorlar, o kadar yapmacık heyecanlanıyorlar ki içimde en ufak kıpırtı dahi oluşturmuyorlar...

spor müsabakaları bu iş için özel eğitim almış spikerler tarafından uygun bir spor kanalında yayınlanmalıdır bence. adamlar futbol maçı anlatır gibi yarışı anlatıyorlar, o kadar yapmacık heyecanlanıyorlar ki içimde en ufak kıpırtı dahi oluşturmuyorlar...

serhan acar var daha kim olsun ..

Bence Bu konuda Serhan gayet başarılı. Asıl Okan çok komplexli anlatıyor. Önceleri bariz reno ve Alonso taraflı olduğu belliydi ama sonradan daha olgun anlatmaya başladı.

Üstelik çok aydınlatıcı bilgiler veriyor yarış esnasında.

cümlemiz hayırlı olsun yeni sezon...

trt nin sitesinde hiç bir haber yok, yayın akışında da bulamadım :/ diyecektim ki buldum :):)

cmtsi

12:30F1 Kulübü
tv_icon.gif

13:00F1 Bahreyn Sıralama Turları
tv_icon.gif

14:30F1 Kulübü
tv_icon.gif

pzr

13:00F1 Kulübü
tv_icon.gif

14:00F1 Bahreyn Grand Prix
tv_icon.gif

15:30F1 Kulübü
tv_icon.gif

Son düzenleme:
schumaer 3.olmuşbugün

+ bu konuda TRT'yi bende soğuk buluyorum. Reji dersen Allaha emanet. Ses ayarını yapamıyorlar, özellikle araçların motor sesi verilirken spikerlerin yorum yapmasını komik buluyorum, sesler birbirine karışıyor ne söyleneni anlıyoruz ne de motor sesinin zevkini alıyoruz. Bir de çok anlamsız yerlerde reklama giriyorlar.

Geri