Eylem yapmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım bunun zihniyetle ne ilgisi var ne alakası var her şeyide hükümete bağlamayın ben 93 yılında modifiyeli mercedesim vardı devamlı cadde de orda burda polisler ceza keserdi.. araç full body kit yere sıfırdı o zamanlar kilotlu çorap modaydı siyah kilotlu çorap çekerdik arka stoplara :D yıl 93 ama böyle etrafda tunningciler tuning dükkanları internet yokdu.. neyse benide polis gördüğü yerde çevirirdi.. arka sokaklardan kaçardık polise yakalanmıyalım diye.. o zamanda bu hükümetmi vardı yapmayın ayıpdır..
yok buna bende katılıyorum bunun hükümetle yönetimle alakası yokki bu durum hükümet baştayken çıkarılmış bişey değilki bu durum hep vardı bende hani bi şekilde sesimizi duyuralım istiyorum.

ziebart a mail atıyorum arada şu cam filmi işine çözüm bulun diye.. en son gelen cevapta urfa da açılan bir davadan bahsetmişti ziebart müşterisi açmış eğer kazanırsa sıkıntıdan kurtulabiliriz demişti sonuç ne oldu bilmiyorum

benim yiğenimin arabası eski arabası daha doğrusu full modifiyeydi ve türkiye tunning şampiyonu oldu bulgaristanada yarışmaya gitti araba 2000 megan cabrio idi ama tanıyamazdın aracı onlarca fuara girdi aracı tunning camiasında bilende bilir.. neyse aracı adım başı polis dururdu ama kimse ceza yazamıyordu çünkü her şeyi resmi şekilde ruhsata işliydi.. diyiceğim şu o avrupada gördüğün araçlarında hepsi özel izinler alıp ruhsata işletiyorlar hayal aleminde yaşamayalım kimse öyle modifiye yapdın sen bu aracın yapısallığıyla oynadın stabilitesini bozdun diye bir şey yapmamazlık etmez heleki avrupa gibi titiz bir yerde hiç yapmazlar.. avrupada yaşayan arkadaşlar varsa onlarda yazarlar zaten..

sen modifiye mi yapıcan yap git ruhsatına işlet en fazla polis durdurdumu bakar hepsi ruhsata işli ise bir şey yapamadan seni bırakır..

polislerdede öyle bende yok vay şuna bak bunda var diye çoğu durdurmuyor egomuzu tatmin etmeyelim sen arabanın her yanıyla oynarsan direk aldıkları eğitime göre zaten seni durdurmaları gerekiyor buna mecburlar.. şu anda pek çok polis ceza kesiyor aslında trafik yasalarına göre pek çok aracın yapılan modifikasyonlardan dolayı trafikden men etme hakları bile var.. tabi bu dediğim ağır modifikasyonlar öyle basit bir jant yanlara iki marjpiyer at olayı değil..

evet çok doğru o irmshcer brabus amg v.b gibi firmalara yaptıranlar bile aracın mühendislik yapısallığı bozulmadığına dair aracı muayeneye sokup kağıt alıyorlar ve o parçaları ruhsata işletiyorlar.. burda modifiye edildiği için araç durdurulmuyor aracın yapısallığı bozulduğu yada güvenlik riski arttığı için aracı çekiyorlar... bizde her kez bmw mercedes mühendisi hatta onlardan bile zeki o akdar iyi biliyorlarki işi aracıın her yeriyle oynuyorlar o kadar opelin bmw nin mercedesin mühendileri kafa yormuş labaratuarlarda testler yapmış milyon dolarlar akıtmış araba üretmiş bizimki giriyor sanayiye iki tane çin malı ürün alıyor hepsinden akıllı ve üstün bir teknolojiye sahip ya aracın her yeriyle oynuyor sonrada sanane kardeşim arab benim ister oynayım ister yakarım diyor eyvallah oyna yak bize ne ama adım başı polis çevirdimide laf etme çıldırıyıroum deme lafım konuyu açan arkadaşa değil bu yazım genel ortaya..

sen modifiye mi yapıcan yap git ruhsatına işlet en fazla polis durdurdumu bakar hepsi ruhsata işli ise bir şey yapamadan seni bırakır..
yazmışsınız
valla onuda yaptırayım dedim trafiğe gitmişken sorayım dedim cam filmini ruhsata işletmek için ne yapmam lazım diye. aldığım cevap şu cam filmi taktırmak için gerekçen olması lazım. mesela gerekçe derken diye sordum. adli bir olayın varmı tehdit aldınmı takip edilmeni gerektiren bir durum varmı ? yani arabanın içinde görünememeni gerektiren durum varmı diye bir soru geldi şükür yok sadece güneşi kessin istiyorum dedim. yok bu saydıklarım yoksa ruhsata işletemezsin dedi. nasıl olcak bu şimdi

boşuna ugrasmayın burası turkıye alayına gıder :D:D

tüm yazilanlari tam okuyamadim ama bende bir seyler söylemek istiyorum.ben Almanyada yasiyorum.araca yapilan her türlü modifiye .tüv onayli olmali yoksa burdada polisle sorun yasaniliyor ruhsata islenme isine gelin ce evet bir cok modifiyenin ruhsata islenmesi gerekiyor ama bazi durumlarda yapilan islemin tüv onayini da direk veriyorlar bu durumda illaki ruhsata islemek gerekmiyor.örnegin spor eksozun yada arka siyah camin tüv onayi varsa onu yaninizda bulundurmaniz gerekiyor ön camlara film hafifte olsa yasak yapanlar var hafif siyah ama onlarda tamamen kacak kullaniyorlar polisin dikkatini cektigi an vay hallerine yurt disindaki modifikasyonlar hakkinda sorusu olan varsa cevaplayabilirim.bende bir modifiye tutkunuyum..

tüm yazilanlari tam okuyamadim ama bende bir seyler söylemek istiyorum.ben Almanyada yasiyorum.araca yapilan her türlü modifiye .tüv onayli olmali yoksa burdada polisle sorun yasaniliyor ruhsata islenme isine gelin ce evet bir cok modifiyenin ruhsata islenmesi gerekiyor ama bazi durumlarda yapilan islemin tüv onayini da direk veriyorlar bu durumda illaki ruhsata islemek gerekmiyor.örnegin spor eksozun yada arka siyah camin tüv onayi varsa onu yaninizda bulundurmaniz gerekiyor ön camlara film hafifte olsa yasak yapanlar var hafif siyah ama onlarda tamamen kacak kullaniyorlar polisin dikkatini cektigi an vay hallerine yurt disindaki modifikasyonlar hakkinda sorusu olan varsa cevaplayabilirim.bende bir modifiye tutkunuyum..
ön cam derken ön kapı camları mı

ön cam derken ön kapı camları mı

evet..arka kapi ve en arka cama tüv onayli film cekiliyor ama ön kapi cami tamamen yasak..
yani senin imzandaki gibi ön camlar film li kesinlikle süremezsin ilk gören polis durdurur:D

evet..arka kapi ve en arka cama tüv onayli film cekiliyor ama ön kapi cami tamamen yasak..
yani senin imzandaki gibi ön camlar film li kesinlikle süremezsin ilk gören polis durdurur:D
almanyada da bize ekmek yok desene:)
yine türkiye iyiymiş imzamdaki araba 8 yıldır böyle geziyor.. daha bu ne diyen olmadı..

yaa gördün mü aslinda ben hep diyorum izine gelince görüyorumda Türkiyedeki modifikasyonu burda yapmak gercekten cok zor.bu arada subatin sonunda Adanadayim..

yazmışsınız
valla onuda yaptırayım dedim trafiğe gitmişken sorayım dedim cam filmini ruhsata işletmek için ne yapmam lazım diye. aldığım cevap şu cam filmi taktırmak için gerekçen olması lazım. mesela gerekçe derken diye sordum. adli bir olayın varmı tehdit aldınmı takip edilmeni gerektiren bir durum varmı ? yani arabanın içinde görünememeni gerektiren durum varmı diye bir soru geldi şükür yok sadece güneşi kessin istiyorum dedim. yok bu saydıklarım yoksa ruhsata işletemezsin dedi. nasıl olcak bu şimdi

çok doğru demiş polis hatta onun demediği bir şey daha diyiyim göz alerjin varsa resmi tabibden göz alerjin olduğuna dair kağıt alırsan gene işletrisin..

şimdi arkadaşım sen modifiye ile yasağı karıştırıyorsun modifiye aracı modifikasyon etmekden gelen bir tabirdir cam filminin modifiye modifikasyonla hiç bir ilgisi alakası yokdur üstelik zararı var yararı yokdur..

Geri