Eylem yapmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emin olun böyle giderse artık nefes bile alamıicaz ülkeyi bu zihniyet uçuruma götürüyor elimizde iyi kötü beğenmediğimiz şeyler bile bir bir koparılıp alınıyor
Ali kappptttannnnn ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ alınıyor arada ne kadar ince bir çizgi var değil mi?

emin olun böyle giderse artık nefes bile alamıicaz ülkeyi bu zihniyet uçuruma götürüyor elimizde iyi kötü beğenmediğimiz şeyler bile bir bir koparılıp alınıyor
Ali kappptttannnnn ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ alınıyor arada ne kadar ince bir çizgi var değil mi?

arkadaşım bunun zihniyetle ne ilgisi var ne alakası var her şeyide hükümete bağlamayın ben 93 yılında modifiyeli mercedesim vardı devamlı cadde de orda burda polisler ceza keserdi.. araç full body kit yere sıfırdı o zamanlar kilotlu çorap modaydı siyah kilotlu çorap çekerdik arka stoplara :D yıl 93 ama böyle etrafda tunningciler tuning dükkanları internet yokdu.. neyse benide polis gördüğü yerde çevirirdi.. arka sokaklardan kaçardık polise yakalanmıyalım diye.. o zamanda bu hükümetmi vardı yapmayın ayıpdır..

balık baştan kokar olayı
çark bozuk düzelten yok
düzeltmek isteyene de fırsat veren yok

benim vergimle çalışıyonuzu iyi incelemek lazım.. brüt maaşını yarısı vergi olan ve vergiyi peşinen maaşından ödeyen ya da ödettirilen memurlardır(polisler de dahil)..:confused: gelirini düşük gösterip vergisinden çalan başka meslek gurubundan değildir..
kanunların yetersizliğini yapanlara sormak ya da onları seçenlere sormak lazım..;)
ha bire belli meslek gurubunu hedef almamak lazım.. çünkü site yöneticileri daha iyi bilir ama birçok memur üyemiz var..

Bu parçaların montajı,yani modifiye uygulaması yasak değildir.
Türkiye'de ne araçlar var,1000 beygirlerde dolaşan,Veil Side body'li , içi bomboş sadece gösterge...

Modifiye'nin amacı pistte başarı sağlamaktır.Trafikte makas atarken değil. Zevk başkalarının özgürlük sahasına girmemeli.

Caddeden pistlere isimli bir uygulama vardı bir ara.Çok desteklemiştim.

Asıl sorun şu:

Pist mi? O da ne?
Türkiye'de pist malesef yok denecek kadar az. Var olanlar da kapatılıyor : Bknz : Körfez.

Bunun dısında cam filmi,xenon gibi soft tune (yani küçük mod. ürünler) ceza kesilmesi saçmalıktan başka birşey gibi görünmese de ,mantıklı düşündüğümüzde aslında haklı da olabilirler. Simsiyah camlı araçların içini görmediğim zaman acaba kime bulastım diyorum kendi kendime..Veya ayarsız xenonlar gözümü kör ettiğinde...

Tabiki ben dahil bir çoğumuz hiçbirine uymuyoruz bu kuralların. Gönül isterdi ki Japonya gibi olsun,her taraftan AP Racing spoiler'lı , Veil Side lı , RAYS jantlı araçlar fırlasın...

Diğer şeylere karşıyım.Tamamen saçmalık . Örneğin:
Grafiksel modifiyenin yasak olması (renk,boya,sticker vs.)
Jant takılmasının bazı polislerce cezaya tabi olması..
Görünüş için takılan egzoz kafalarına laf edilmesi,
bilinçsiz polisler (opc body'ye git sök diyenler)
araç içine takılan her türlü şeye karışan gerizekalılar (gösterge vs.)
Orjinal body'lere ceza uygulanması (ABT,Mugen,Charachtere,irmscher...)
Spoiler'in kesinlikle cezaya tabi olması nasıl bir saçmalıktır. hele ki STi gibi araçlarda..

Son düzenleme:
Bu parçaların montajı,yani modifiye uygulaması yasak değildir.
Türkiye'de ne araçlar var,1000 beygirlerde dolaşan,Veil Side body'li , içi bomboş sadece gösterge...

Modifiye'nin amacı pistte başarı sağlamaktır.Trafikte makas atarken değil. Zevk başkalarının özgürlük sahasına girmemeli.

Caddeden pistlere isimli bir uygulama vardı bir ara.Çok desteklemiştim.

Asıl sorun şu:

Pist mi? O da ne?
Türkiye'de pist malesef yok denecek kadar az. Var olanlar da kapatılıyor : Bknz : Körfez.

Bunun dısında cam filmi,xenon gibi soft tune (yani küçük mod. ürünler) ceza kesilmesi saçmalıktan başka birşey gibi görünmese de ,mantıklı düşündüğümüzde aslında haklı da olabilirler. Simsiyah camlı araçların içini görmediğim zaman acaba kime bulastım diyorum kendi kendime..Veya ayarsız xenonlar gözümü kör ettiğinde...

Tabiki ben dahil bir çoğumuz hiçbirine uymuyoruz bu kuralların. Gönül isterdi ki Japonya gibi olsun,her taraftan AP Racing spoiler'lı , Veil Side lı , RAYS jantlı araçlar fırlasın...

Spoiler'in kesinlikle cezaya tabi olması nasıl bir saçmalıktır. hele ki STi gibi araçlarda..

afferın yavrum guzel yazmısnn sana katılıyurm :D

Modifiyeden anladığın 5000W ses sitemi + egzos + film camsa hiç yapmaman daha iyi arkadaşım
modifiyenin ne anlama geldiğini ve nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum tavsiyen için tşk ederim. yazımı oku bilgisayarını kapat ve düşün bu adam ne demek istemiş diye. o zaman daha net anlarsın belki

Forumdada başına gelen olmuştur trafik polislerimizden bazıları trafikteki motorlu araçlar hakkında oldukça bilinçsiz o akdar araba markası var hangisi orjinalinden öyle çıkıyor bilmek zor olabiliyor ancak ceza kesilebiliyorlara neye kesip kesemeyeceklerinide bilecekler en basitinden adam gidiyor corsa opc deki bir parçaya bunu sök diye ceza yazıyor yada arka camı orjinalinden renkli olan bir aracın illakide filmli olduğunu iddaa ediyor her ne meslek grubu olursa olsun gerçekten eğitim şart.

konuda yorum yapan tüm arkadaşlara tşk ederim. ancak emre arkadaşımız harika bir yorum yapmış söylemek istediklerimi şu cümlelerle dile getirmiş.

Mesela benim arabanın orjinalinde tavanda siyah etiket yok yaptırmak istiyorum polis bişey diyecek diye çekiniyorum.

Mesela bu söylediği acaba o polis kızarmı acaba akşam karısıyla kavga edip hırsını bana ceza keserekmi alacak, sabah amirinden fırçamı yedide benden çıkaracak yani bunun tedirginliğinde taktırdığım jant ile gezemeyecekmiyim
irmscher egsoz ucu alacağım çift çıkışlı şu üçgen olandan belki 150 200 tl ödeyip alacağım bi polis beğenmedi diye çıkarmak içinmi
diyelim çektik canavar gibi bodyleri orjinalinden irmscher şimdi polis amcam çıkar derse ne olacak korkusu

spoiler benim bildiğim arabada denge unsurudur. şimdi polis amcam benim arabama takdığım spoiler için yakışmamış kanısına varınca çıkar derse ne yapacağım

Gittim bi trafik polisine sordum abi kaç numara filme göz yumuyorsunuz ben 2 numaraya kadar bişey demiyorum dedi. peki 2 numara olduğunu nerden anlıyorsun göz kararı gözüme koyu gelirse dedi. yani amcanın gözüne gölgede bi yerde denk geldiysen hapı yuttun.

Anlatmak istediklerimi gayet güzel açıklamışsın ama bende kendi açımdan ekleme yapmak istedim yorumun için tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
benim vergimle çalışıyonuzu iyi incelemek lazım.. brüt maaşını yarısı vergi olan ve vergiyi peşinen maaşından ödeyen ya da ödettirilen memurlardır(polisler de dahil)..:confused: gelirini düşük gösterip vergisinden çalan başka meslek gurubundan değildir..
kanunların yetersizliğini yapanlara sormak ya da onları seçenlere sormak lazım..;)
ha bire belli meslek gurubunu hedef almamak lazım.. çünkü site yöneticileri daha iyi bilir ama birçok memur üyemiz var..

evet bencede benim vergimle çalışıyorsunuz cümlesi yanlış. sonuçta adamlar çalışıyor. o zaman bütün memurları toplayalım elimize kamçı alalım benim param olmasa ölürsün diye sırtlarına kamçı vurup taş ocağına sürelim. ben her ortamda buna karşıyım. geçen gün aynısını adamın biri iskide yaptı onuda uyardım. bu yok benim vergim yok aç kalırsın filan yanlış.

Geri