Eylem yapmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokibey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar artik canima tak etti.
Sürekli internet sitelerinde modifiye edilmiş arabalari görüp iç çekmekten ginaa geldi.bu nasil bir adaletsizliktir anlamadim. Yurt dişinda adamlar simsiyah filmlerle geziyorlar, arabalarinda fabrikadan çikiş haliyle dağlar kadar fark var. Egzoslar çifter çifter ses sistemlerini söylemeye gerek yok. çamurluk şişirmeler falan filan. Adamlar bunlarla uğraşiyor. Keyfini sürüyor. Biz hala cam filmi çektirsek polis ceza yazarmi korkusundayiz. Ya bu kadar olmazki yeter artik. Bişeyler yapalim. Bi organizasyon oluşturalim. BEN ARTIK POLİS KORKUSU OLMADAN ARABAMI MODİFİYE ETMEK İSTİYORUM.....

Ayrıca o adamların depolarıda full ...

bizim gibi 10000 ler war belki ama kim uğraşıcak da eylem yapıcak :D biber gazı istiyorsan ben sıkarım herkese :D boşuna taksimi işgal etmeyelim =))

Ayrıca o adamların depolarıda full ...

çok doğru birde şu var polislerin çoğunda ben babamın parasıyla gezemedim gençliği mi yaşıyamadım bunlarda istediklerini yapamasın gibi bir düşünce birazda kıskançlık yatıyor bence bu uygulamaların altında ben ailemle şehir dışından dönüşte evin orada 130 tl durduk yere ceza yediğimi biliyorum adamlar yapmayın bakın cenazeden dönüyoruz istanbuldan dedik ne yapalım o sizin sorununuz diye cevap almıştım

çok doğru birde şu var polislerin çoğunda ben babamın parasıyla gezemedim gençliği mi yaşıyamadım bunlarda istediklerini yapamasın gibi bir düşünce birazda kıskançlık yatıyor bence bu uygulamaların altında ben ailemle şehir dışından dönüşte evin orada 130 tl durduk yere ceza yediğimi biliyorum adamlar yapmayın bakın cenazeden dönüyoruz istanbuldan dedik ne yapalım o sizin sorununuz diye cevap almıştım

birde şu var polislerin çoğunda ben babamın parasıyla gezemedim gençliği mi yaşıyamadım bunlarda istediklerini yapamasın gibi bir düşünce birazda kıskançlık yatıyor BU CUMLENDE ÇOOOKKK DOĞRULUK PAYI VAR.

yurtdışında modifiyeli araçları geridönüşüme gönderen, konserve kutusuna çevirten polislerde var:D:D

Seni destekliyorum kardeşim ama birşey elde edemezsin o ayrı mesele devlet para getiren bir uygulamayı iptal etme veya değiştirme gibi birşeyi imkanı yok yapmaz
sen dikkat et sana provakator damgasıda vurmasınlar modifiyecileri provake ediyorsun diyee:kop:

Seni destekliyorum kardeşim ama birşey elde edemezsin o ayrı mesele devlet para getiren bir uygulamayı iptal etme veya değiştirme gibi birşeyi imkanı yok yapmaz
sen dikkat et sana provakator damgasıda vurmasınlar modifiyecileri provake ediyorsun diyee:kop:
ama devlet farkında değilki modifiye pazarı hareketlenirse elde edeceği verginin :) bizim o zaman burda sürekli malzeme ihtiyacımız olacak ve sürekli dışarıdan getirteceğiz. o zamanda devlete gelsin vergiler

ama devlet farkında değilki modifiye pazarı hareketlenirse elde edeceği verginin :) bizim o zaman burda sürekli malzeme ihtiyacımız olacak ve sürekli dışarıdan getirteceğiz. o zamanda devlete gelsin vergiler
İyi hoş diyorsunda modifiyeye başlarken alırken birşey demiyorki taktıktan sonra seni rahatsız ediyor zaten malzemeyi getirene satana en ufak birşey demiyorki onların sorunu araca monte edildikten sonra oluyor kısaca hem vergiyi alıyor hem cezayı kesiyor ama serbest olursa daha cok olur oda var ama bizim millet abartır gider iki tane doğan şahini keser birbirine ekler limuzin gibi kulanır :kop: ondan sonra seyret komediyi

Geri