Evlilik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunu senmi diyosun
istersen 60 yaşında evlen olm hangi hayattan bahsediyorsun:D:D:D:D

bu arada erkekler böyle düşünüyor ama peki evlendikleri kişilerde onlar gibi dşünüp yaşıyorlarsa hayatlarını;)

Son cümle işin özü sözün kısası ...!:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :kop:

HOCAM Bİ ŞU YÖNDEN ELE ALIN

Siz 30 yaşında evlendiniz 2 sene sonra çocucuğunuz oldu.
çocuğunuz 15 yaşına geldiğinde 47 yaşında olcaksınız artık ayağınızın biri çukarda:) peki evlenmesini görmek isterseniz işte ozman bittiniz ya oda 30 yaşında evlenmek isterse??

Hayat uzun bir yürüyüştür arkadaşlar.Gençlik Güzellik güzel şeyler ama geçici.Kendinizi 60 yaşında hayal edin.Karizma gitmiş, çekicilik 0 ile -1 arasında geziniyor, yolda bir kıza şöyle bir bakıyorsun "Buyur amca bişey mi istediniz ? " diyor.oysa sen neler hayal etmiştin...ve sen hala 20 li 30 lu yaşlarında aktıgın ortamları hayal ediyorsun, gözünün içine baktıgın kızı koluna taktıgın günleri arıyorsun ama bir farkla, şimdi yalnızsın.Otobuste dolmuşta sana yer veriyorlar...Ortamlarda gezdigin kankalarını arıyorsun, Eşiyle emekliliğin keyfini sürüyor,torunlarını seviyor...

Bugunun yarınları da var, Her güzel şey gibi Gençlik te geçici unutulmasın.

- Bir davete gidip yanınızdaki güzel bayanı "Eşim" diye tanıştırmanın hoşluğu
- Vay be helal olsun adama, ne hoş bir kız bulmuş evlenmiş, darısı başımıza iması ile bakan gözleri görmek
- Her zaman ama her zaman seni bekleyen bir çift göz, senin için atan bir yürek oldugunu bilmemnin rahatlığı
- Her sabah dünyanın en güzel hatununun yanında uyanmak
- Bütün savaşlarını kaybetsende hala birinin Kahramanı oldugunu bilmek
- Hayatı iki kişilik düşünebilmek ( ve sonrasında 3..4..5 kişilik)

Ben hayat arkadaşımı buldum ve evlendim arkadaşlar, Darısı tüm bekarların başına
:good: :good: :good: :alkis: :alkis: :alkis:

26-30 arası iyi gibi düşünüyorum 30 u geçmemek lazım bence bi de bu devirde evlenecek kız bulmak gerçekten zor be arkadaşlar ben öyle birini bulsam pek beklemezdim eğer 30u geçerse insanın evlilik sorumluluğuna girmesi zorbence adam gezmiş tozmuş hayatını yaşamış artık 30dan sonra zor gelir isana başının bağlanması:)

babam 55 yasında gorsenız 40 yasında dersınız ve cok hızlı takılıyor benı bıle gecıyor yanı onun hızına yetısemıyourm :D

Delinin biri kuyuya bir taş atmış...
40 Akıllı çıkaramamış...:D

Uymayın şu manyağa ya...Serhan, seni kim alsın oğlum...Daha askerliğini yapmadın, sana kız filan da vermezler...Sakal bırakmaya benzemez bu işler...:) Sen önce bi doyuma ulaş sonra konuşuruz bu konuları...:D

Geri