Evlilik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen ne anladınki? Fesat olanlar belli :D:D::D
işte ben senin düşündüğünü şeyyetirdim :D aslında düşündün düşünmesende ileride düşündün diye bi olay düşündüm ama düşün düşün .. işin :D:D Her yönden doymak her türlü puahahaha:D :D yoksa bunu mu anladın yıh yıh yıh

Tipik türk erkeği mantığı önüne gelenle birlikte olacaksın ama evlendiğin kız kimseyle birlikte olmamış olacak.
Sizce bu mümkün mü?

bir erkegin doyuma ulastığı nokta bittigi noktadır zaten ondan sonra neden evlensinki elin kızı sizinle tursunuzu kurmak içinmi evlenicek arkadaşlar hersey zamanında güzel evlen zaten sen o naneyi yiyeceksin aldatmam diyen erkek yalan söyler bari evliliğinin tadını cıkar gençken daha doymamısken tabi 26 dan öncede evlenmeyin bence idael yaş evlilik için

doydum doydun doy:D:D:D

az kaldı her an bı suprız yapabılırm :D darısı cengız abımın basına :D

Hayat uzun bir yürüyüştür arkadaşlar.Gençlik Güzellik güzel şeyler ama geçici.Kendinizi 60 yaşında hayal edin.Karizma gitmiş, çekicilik 0 ile -1 arasında geziniyor, yolda bir kıza şöyle bir bakıyorsun "Buyur amca bişey mi istediniz ? " diyor.oysa sen neler hayal etmiştin...ve sen hala 20 li 30 lu yaşlarında aktıgın ortamları hayal ediyorsun, gözünün içine baktıgın kızı koluna taktıgın günleri arıyorsun ama bir farkla, şimdi yalnızsın.Otobuste dolmuşta sana yer veriyorlar...Ortamlarda gezdigin kankalarını arıyorsun, Eşiyle emekliliğin keyfini sürüyor,torunlarını seviyor...

Bugunun yarınları da var, Her güzel şey gibi Gençlik te geçici unutulmasın.

- Bir davete gidip yanınızdaki güzel bayanı "Eşim" diye tanıştırmanın hoşluğu
- Vay be helal olsun adama, ne hoş bir kız bulmuş evlenmiş, darısı başımıza iması ile bakan gözleri görmek
- Her zaman ama her zaman seni bekleyen bir çift göz, senin için atan bir yürek oldugunu bilmemnin rahatlığı
- Her sabah dünyanın en güzel hatununun yanında uyanmak
- Bütün savaşlarını kaybetsende hala birinin Kahramanı oldugunu bilmek
- Hayatı iki kişilik düşünebilmek ( ve sonrasında 3..4..5 kişilik)

Ben hayat arkadaşımı buldum ve evlendim arkadaşlar, Darısı tüm bekarların başına

Son düzenleme:
ya serhan evlenme sen evlenme siteyi birbirine kattın bak ben rusyaya gitcem çalışmaya düzgün bi firma bulursam gel senide götüriim :D napcan buralarda :)

Ben 30-35 yaşına kadar,gezip tozucam hayata doyucam diyenler. Bir dip not; 35 te evlenirsin. 3-4 sene sonra çocuk istersin. Cocuk olucak yaş olucak 39-40. Düşünsenize cocugunuz, 10 yaşındayken siz 50 yaşında olucaksınız. Ben şahsen şuan cocugumla oynuyorum, koşuyorum. Ama bunları dediğim yaşlarda yapmak biraz zor..!

Geri