Evlilik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok hassas bir konu,herkesin kendine göre bir doğrusu var mutlaka ben de kendime göre doğru olanı söyleyeyim 35,ten sonra evlendim ama doğru insanı bulsaydım yani şuandaki eşimi daha öncede evlenirdim çevremdekilerin hadi yaşın kaç oldu evlen artık serzenişlerine kulak asmadım ençokta evlenen arkadaşlarınızdan duyarsınız bunları kendi deyimlerine göre artık ortamlardan kopmuşlardır ve sizide yanlarına çekmek isterler:) hadi oğlum sende evlende ailece görüşelim vs..
evlenmiş olmak için evlenmemek lazım gerçek ten çok büyük bir sorumluluk ve herşeyinizle kendinizi hazır hissetmeniz gerekiyor yoksa sonu hüsran olur..

Abi yaş 35 yolun yarısı eder.Evlilik cok hızlı bekar hayatı yasamış olanları biraz sıkabilir ama; bana dısardan bakınca cok korkutucu gelmiyor.
Gerci Serhan, sen tecrübelilere sormuşsun bu yüzden benimkisi tecrübesiz yorumu oluyo bu durumda:).
Doyuma ulaşmak demişsin ama sen doyuma ulastın diyelim ya evlenme kararı verdiginde karsına çıkacak kızlarda doyuma ulaşmış kızlar olursa ...:S
Aslında hep biz erkegiz ,bize birşey olmaz diye düşünüyoruz ama; kız bulma konusunda da Çok seçici davranabiliyoruz .
Ben bekarlıkta nasıl yasarsam öle bir kızı hak edecegimi düşünüyorum bu yüzden ilişkilerimde seviyeli olmayı tercih ediyorum.
bu arada kesinlikle bir an önce evlenmeliyim demiyorum.25-27 yasından sonra insallah evlilik.Ekonomik bir doyum yaşamalıyım öncelikle.Hayatımı yasıyorum şimdilik ama hayat yasamak sadece kızlarla gününü gün etmek değil bana göre.saygılar sunarım:)

ben yarı evli gibiyim zaten sorun yok.hayatımızı da erken yaşadık zaten.bazı şeylere doyup, ne olduklarının farkına warnca yaş ne olursa olsun kafa dengi ve muhabbetinin arkasında duran bi hatun da bulunursa bi sorun olmaz bence...

bence aldatma olayı yaşla alakalı değil kişilikle alakalı bir konu herşeyden önce evlendiği insana saygıyla ilgili bir konu ...

ya serhan sorduğun soruya bak evlencen sanki ya! :D

Bir insan 20 sinde neyse 50 sinde de odur. Değişen bir sey yoktur. Doya doya yaşa, istersen 35-40 yaşına kadar herseye doy, ondan sonra evlen. Yine yapacağını yaparsın. Bu tamamen kişinin,kişiliği ile ilgili birsey.

Keşke diyorum eşimi daha önce tanısaydım ve daha önce evlenseymişim :) herşey kısmet tabiki ama geç evlilik mutlaka gerekli değildir. Kendinizde gerekli olgunluğu hissediyorsanız ve en önemlisi gerçekten dogru insanı buldugunuza inanıyorsanız hiç durmayın derim.

Doyma noktası filan hikaye :) Tamam evlenmeden önce sabahlara kadar eğlence, disco-bar gece gezmesi, yalnız tatile çıkmak gibi aksiyonlar yapılabilir ama inanın dogru evlilik yapmışsanız, bunlara dönüp bakmassınız bile :)

Ben Erken Evlendim.(galiba)ya Nasil Anlatsam.insan Daha çapkin Oluyor.anlayacağiniz Ifade Edemiyorum.ama Herşeyi Yapin Erken Evlenmeyin.İNSAN EN ÇOK CUMARTESİ GECESİ ARKADAŞLARLA SABAHA KADAR GEZİP EĞLENMEYİ ÖZLÜYOR.

Son düzenleme:
bir insan sevdiği değer werdiği kişiyi nasıl üzerbilir ki eğer gerçekten sewdiyse weya işte bu benim hayatımın sonuna kadar beraber olabileceğim kişi bir ömür geçirebileceğim dedikten sonra aldatmak bana çok sacma geliyor..insan sewdiği bir insanı aldatamaz...Bana Göre eglenmenin gezmenin sonu yok gibi geliyoo ama tabiki hayatını yaşaman lazım ondan sonra ewleniceksin.Ewlendikten sonra da tek düşüncen ewin karın we çocuğun olmalıdır diye düşünüyorum...Ewlendikten sonra eğer gözün hala dısardaysa bu yanlıs bir ewlilik olduğunu gösterir....

şimdi serhan kardeşim deneyimli bir arkadaşın olarak :) şaka tabi.. :D

neyse abi bence şöyle ki ne kadar çok tat alırsan herzaman daha çok istersin ve o tadlardan vazgeçemezsin bence fazla bişey yaşamadan hayatını düzene oturtanlar daha mutlu oluyorlar. ben hep düşünüyorum yau nasıl evlencem evlenincede gözüm dışarda olurmu diye ama o kadar zaman dolu dolu yaşadım bu sorumun cevabı hep evet dışarda olur. oluyor.

yapcak bişey yok!Gözlerine bakarken nefes almayı unutcak kadar aşık olursam birgün o zaman evlenirim işte! :D

yaş problem değil..

:good: :good:
olay budur abi seninle akalım bigün :D

Geri