Evlilik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exilegs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aklıma geldi dün de baya bi tartışma yaşadım arkadaşlarla sorum olacak ama; erken evlenmek aldatmaya yönlendirir mi?Sizin fikirlerinizi bekliyorum.Bana göre doyuma ulaşmadan evlenmek yanlış eğer erken evlenirsek gözümüz dışarda olabiler:D :D :D Onun için şöle 30 35 yaşlar uygun gibi dünya'nın tadını en azından bekar olarak çıkarabildğimiz tadı :D doyma noktasına ulaşana kadar kullanmalıyız diyorum.Yoksa evlilikler hüsranla bitebilir.Gözümüz dışarda olabiler aldatabiliriz tek o değil bunun gibi evlenmenin getirmiş olduğu bir sürü kıstlama var.Onun için siz arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyor.Konunun şiddetli bir tartışmaya dönüşerek reyting yapmasını diliyor.Kitlenmemesini reca ediyorum:D :D

bunu senmi diyosun
istersen 60 yaşında evlen olm hangi hayattan bahsediyorsun:D:D:D:D

bu arada erkekler böyle düşünüyor ama peki evlendikleri kişilerde onlar gibi dşünüp yaşıyorlarsa hayatlarını;)

bana göre 30 yaş iyi gibi..

hem çevremdekilerin anlattıklarına göre, hemde biraz düşündükten sora doğru gibi..

çnk, 30 yaşına kdr gezip tozcan, hayatını yaşıcaksın...

sora ztn bıkcaksın gece hayatından, gezip tozmaktan...

kendini eşine, çocuklarına ve evine adıcaksın...

şimdi serhan kardeşim deneyimli bir arkadaşın olarak :) şaka tabi.. :D

neyse abi bence şöyle ki ne kadar çok tat alırsan herzaman daha çok istersin ve o tadlardan vazgeçemezsin bence fazla bişey yaşamadan hayatını düzene oturtanlar daha mutlu oluyorlar. ben hep düşünüyorum yau nasıl evlencem evlenincede gözüm dışarda olurmu diye ama o kadar zaman dolu dolu yaşadım bu sorumun cevabı hep evet dışarda olur. oluyor.

yapcak bişey yok!Gözlerine bakarken nefes almayı unutcak kadar aşık olursam birgün o zaman evlenirim işte! :D

yaş problem değil..

yeterince olgun olduktan sonra bu işin yaşla alakası bile yok......karşındakine saygı duyduğun müddetçe ve bu saygının karşılığını aldığın müddetçe aldatma şu bu durumlar yaşanmaz..yaşanmamamlıda...
ancak....ben herşeyi yaşayım...herşeye doyayım öyle evleneyim düşüncesi çok yanlış......karşındaki insanın da bu şekilde düşündüğünü hayal edebilirmisin..hayal etsen kabul edermisin....bunlar sürekli tartışılacak ve sorgulanacak konular be kardeşim....
erkek olarak herşeyi yaşama hakkına sahipsen kadında herşeyi yaşama hakkına sahiptir..unutma.....
ewet evliliğin getirdiği bir sürü kısıtlama var...ama bununda yanında getirdiği bir sürüde güsellik....
doğru yaşdan zayede doğru insan arayışında olmalı insan..

yaşamaktan kastın tek gecelik veya kısa süreli ilişkilerse, evliliği sadece cinselliğe indirgemenin yanlış olduğunu söyleyebilirim.

Evlilik, iki insanın beraber bir ömür geçirmek için birbirine söz vermesidir. Bir ömürün içinde ne kadar sevinç, mutluluk, acı, keder, hastalık varsa her an ve her koşulda bir arada olmak, yanında başını yaslayacağın bir omuz olduğunu bilmektir. Hayat arkadaşı deyimi de bu yüzdendir.

Dolayısıyla, evlilik bazı şeyleri aşmış olmayı gerektirir.

İyi bir cinsel hayat tabii ki evlilik açısından son derece önemlidir. Ama cinsellik evliliğin tek amacı veya sonucu değildir.

Geç veya erken, evli olduğunda eğer hala bir başkasını arzuluyorsan, bu evliliğinde veya ilişkinde bazı şeylerin eksik olduğunun kanıtıdır.

İbrahimin de dediği gibi bunun sonu olmaz...

zaten karşına çıkacak kişi yine ibrahimin dediği gibi başka şey düşünemez hale getirmiyorsa, sakın evlenme...

acaba gözüm dışarıda kalır mı diye düşünüyorsan, demek ki doğru insanı bulamamışsın...

ancak, evliliğin manasını anlayabilmek, evliliği hazmedebilmek ve sürdürebilmek için belli bir yaşa ve olgunluğa erişmiş olmanın gerektiğini düşünüyorum. Bu yaş da bence en az 25 (erkek için)..

bu yaştan önce verilen kararların çoğu iyice düşünülmemiş oluyor...

eğer gercekten severek evleniyorsanız istersen 20 yasında ol gözün dısarı bakmaz die dusunuyorum.

Bak bu bilgi için teşekkürler serhan abi bu yönden hiç düşünmemiştim:) o zman biraz hızlanmamız lazım:kop: :kop: :kop: aslında ben evlensemde olur :o bana fazla koymaz gibi geliyo zaten gözümüz fazla dışarda değil evlendimmi hiçten olmaz:kop: :kop: :kop: :kop:

Bak bu bilgi için teşekkürler serhan abi bu yönden hiç düşünmemiştim:) o zman biraz hızlanmamız lazım:kop: :kop: :kop: aslında ben evlensemde olur :o bana fazla koymaz gibi geliyo zaten gözümüz fazla dışarda değil evlendimmi hiçten olmaz:kop: :kop: :kop: :kop:

hhhoooooop hop ferrari okulu bi bitirde :mad:

sana daha erken hadi dışarı okuma bakıyım sen bunları :D

hehehehehe burak düğüne benide çağır le :pon:

hhhoooooop hop ferrari okulu bi bitirde :mad:

sana daha erken hadi dışarı okuma bakıyım sen bunları :D

hehehehehe burak düğüne benide çağır le :pon:
Abi okul bittimi nerde bulcam:kop: :kop: :kop:
sokaktan geçenemi dicem benimle evlenirmisiniz die:kop: :kop: :kop:
işte biraz hızlanmamız lazım kasırga yüzünden evde kalacaz bişi değel:)
Ayıpsın abi evlenmek için önce bi baaayyyaaann bulmak lazım:kop: :kop:

Geri