Evliliğimizin 1. yıldönümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
epey fotoğraf yükledim :)

harika geçti haftasonu arkadaşlar, cunda zaten her zaman ki gibi çok güzeldi, şeytan sofrası sarımsaklı ortunç cennet koyu vs vs... gidilecek daha bi dolu yer var ama 2 gün için oldukça harika vakit geçirdik..

gider gitmez otelin iskelesinde uzanıp yıldızları izledik... güzel bi başlangıcın ardından 2 gün mükemmeldi bizim için.. bu güzelliklerin içinde bizim için çok uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz bir olayı gerçekleştirdik..

süpermarketten onlarca kurabiye çikolata kek vs alıp cunda alibey çocuk yuvasını ziyaret ettik.. bizi hemen kapıda karşıladı zaten o harika çocuklar, harika vakit geçirdik.. müdür bey de çok yardımcı oldu tüm yurdu gezdik, imkanları çok güzel çocuklarımızın ama eksik olan bişey var, o da sevgi :) sevgiye açlar, biz elimizden geldiğince ilgi gösterdik bizlere dans show yapanlar sarılanlar öpenler vs vs :) o kadar tatlılar ve o kadar sevgiye ihtiyaçları var ki...
internet imkanları var ama tabi ki belirli gün ve saatlerde.. onlara fotoğraflarını göndereceğim, buraya da ekledim çoğunu :) sizlerle paylaşıyorum :)

biz fırsat buldukça ziyaret edeceğiz.. tabi sadece Cunda Alibey Çocuk Yuvası değil :) sizlerin de katılmaları çok güzel olur diye düşünüyorum..

böyle işte.. güzel bi hafta sonu güzel bi gün güzel bir ada ve güzel anılar oldu bizim için..

umut abi fotolar harika nazar değmesin allah bozmasın mutluluğunuzu

Nice mutlu yıllara

Geri