Evlenme teklifi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw ben 20 dk dır düşünüyom hanıma nasıl evlenme teklif etmiştim diye hatırlmıyom iyimi... duyarsa valla tefe tutar

:eek: aman diyim pc başından uzak tut yengeyi abi görürse pek iyi olmaz gibi geliyor:)

:) :) :)

GÜNCEL arkadaşlar fazla zamanım kalmadı 12 Haziranda kız arkadaşım gelecek, Bende 11Hazirana kadar tekirdağda olacağım. Temmuz başları teklif etmeyi planlıyorum. Lütfen biraz daha yardım :)

Bu arada Aydın ~ köşk arasındaki radar'ı kaldırmışlarmı ne yapmışlar 3 gündür. Radar yok piyasada şansa bakarmısın yaaaa.. Normalde radar olmasın diye dua ederiz :) Ben radarı bulamıyorum :D

neden soruyosunki buradan aldığın fikirlerle böyle bi işe kalkışman bence uygun kaçmaz sana hayatına geleceğine özel bişey içinden ne geliyorsa onu yap bence.

tamamen kendine ve karşıdakine özel olmalı diye düşünüyorum bu olayın...

neden soruyosunki buradan aldığın fikirlerle böyle bi işe kalkışman bence uygun kaçmaz sana hayatına geleceğine özel bişey içinden ne geliyorsa onu yap bence.

tamamen kendine ve karşıdakine özel olmalı diye düşünüyorum bu olayın...

Belkide bu tarz şeylere alışık değilim yada üretemiyorum fakat evlenmek istediğim insana da kuru evlenelimmi demek istemiyorum kötü bir şey yaptığımı sanmıyorum. Tamamen onun mutluluğu için. tavsiye ederim sizde yapın.

Belkide bu tarz şeylere alışık değilim yada üretemiyorum fakat evlenmek istediğim insana da kuru evlenelimmi demek istemiyorum kötü bir şey yaptığımı sanmıyorum. Tamamen onun mutluluğu için. tavsiye ederim sizde yapın.

ben yaptım teklifimi :D

soracağım danışacağım şeyler olacaktır ama evlenme teklifi gibi şeyleri kendim planlamayı kendime ve ona özel şeyler yaratmayı her zaman daha çok sevmişimdir.

ben yaptım teklifimi :D

soracağım danışacağım şeyler olacaktır ama evlenme teklifi gibi şeyleri kendim planlamayı kendime ve ona özel şeyler yaratmayı her zaman daha çok sevmişimdir.

her yiğidin yorut yiyişi farklıdır.

HORT sürem azaldı biraz daha fikir lazım arkadaşlar.

alışveriş merkezinde pankart tarzı birşey açtırman mumkunmu tabi bulunduğun yerde oyle bısey varmı bılmıyorum mesela 3 katlı avm de 3.kattan asağıya doğru sarkan bı pankart açsalar cok basıt oldu abi kusura bakma

Geri