Evlenme teklifi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Murat bey Polis olayı süper ama senin arabayı ya durdurmazsa :) Bence cezayıda içine kat tam gerçekçi olsun.Yani radara gir :)

Tiyatroya götürün tiyatro müdüründen bir ricada bulunun oyun bitip perde kapandıktan sonra sizin için oyunculardan birkaçı Güzel bir teklifte bulunsun..

Aslında deniz kenarı biryerde olma şansınız varsa eğer.. Hani eskiden ağzı tıpalı şişelerin içerisinde not gönderirlerdi Önceden öyle bir şişe ayarlayıp suyun içinde Tesadüfen bulmuş gibi davranabilirsiniz. Acaba içinde ne var filan merakla acıcak yenge bi bakıcak evLenme teklifi :D

Yada kışı bekleyin Geceden bir kardan adam yapıp elinde bir tabelaya benimle evlenirmisin yazın .D Sbah yenge uyandığında teklifinizi yapmş olursnz bunlar bence unutulmaz olur..

Tiyatroya götürün tiyatro müdüründen bir ricada bulunun oyun bitip perde kapandıktan sonra sizin için oyunculardan birkaçı Güzel bir teklifte bulunsun..

Aslında deniz kenarı biryerde olma şansınız varsa eğer.. Hani eskiden ağzı tıpalı şişelerin içerisinde not gönderirlerdi Önceden öyle bir şişe ayarlayıp suyun içinde Tesadüfen bulmuş gibi davranabilirsiniz. Acaba içinde ne var filan merakla acıcak yenge bi bakıcak evLenme teklifi :D

Yada kışı bekleyin Geceden bir kardan adam yapıp elinde bir tabelaya benimle evlenirmisin yazın .D Sbah yenge uyandığında teklifinizi yapmş olursnz bunlar bence unutulmaz olur..

:eek: Yaz mevsiminde Kardan Adam yapmak ? Kar bulmak zor olmaz mı ?:D

Yada kışı beklein yazdm ;)

Benim düşüncem romantik bişy olmasini istersen
akşam hava karanlik olucak marangozdan çita ve küçük çivi al çitalari birleştir benimle evlenirmisin yap çitalarin üzerine çivileri çak çivileri pamukla sar sonra bi ispirto bul pamuklarin üzerine dök sonra sen yengemle birlikte gelirken arkadaşin birisi onlari ateşe versin ortaya çok güzel bir manzara çikacak yengemin gözünden yaş gelicek ewet dedigi anda havayi fişekleri devreye sok unutulmucak bir an olacak
not: Nehir kenari veya sahil kenari olursa dahada muhteşem olcagina eminim

Önceden itfaiyeyi arayın ne olur ne olmaz :D

Sevgili Murat,
Hayatınız için çok güzel bir karar vermişsiniz, öncelikle herikiniz için ve tğm sevdikleriniz için hayırlı ve mutlu bir ömür dilerim.

Tüm arkadaşların önerilerini okudum ama kusuruma bakmasnlar hepsi çok güncel ve zayıf geldi bana. Biliyosun kadınlar kendilerini şaşırtan duygusal patlamaları çok severler. Ben sana şöyle bir teklifde bulunmak isterim; Aydın izmire yakın. bir hafta sonu al sevgilini, Yelkeni olan bir tekne kiralayın, veya pahalı olursa kiralamada tura katıl, şimdi burda önemli olan an şu, Eğer varsa yakın bir sahilden geçerken (Kumsal gibi mesela) oraya ikinizin isimlerini yazdıracaksın, tekneden görünecek tabi. birde Yelkene evlenme teklifini yazdıracaksın, zamanlamayı kendin ayarlayacaksın. sahilde isimleri gördüğünüz zaman yelkenleri fora ettireceksin. teknenin dolu olması bu anın romantizmini doruğa çıkaracaktır. birde şu linkini verdiğim şarkıyı patlattırdınmı bence güzel olur.

Şarkı linki;http://canliklip.com/klip-izle-9211-Soner-Arica-Seni-Seviyorum-.html

Hadi hayırlısı.

harbi orjinal fikirler varmış benimde en kısa zamanda teklif yapmam lazım bakalım nasıl olacak hatun ankarada ben istanbulda bi haftasonu gittiğimde yapıcam bişeyler artık anakralı arkadaşlar güzel bi mekan söylesinler yeter bana :)

Geri