Vay vay hayırlı uğurlu olsun
Darısı benle uğura artık
tabi uğurla ben derken farklı manada o eşiyle ben eşimle![]()
Canerrrrrr

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay vay hayırlı uğurlu olsun
Darısı benle uğura artık
tabi uğurla ben derken farklı manada o eşiyle ben eşimle![]()
teşekkür ediyorumHayırlı olsun, Allah bi yastıkta kocatsın inş.
teşekkürlerhayırlı uğurlu olsun
Ula yol yakın iken dön hayatının keskin virajına girme
(İşin latifesi hayırlı uğurlu olsun.)
Hakan abi teşekkür ediyorum.Hayırlı olsun Bahadır'cım Allah bir yastıkta kocatsın.
teşekkürler.Hayırlı Olsun.
sağolasın kardeşim.bize hayırlı olsun demek duser
amin. iyi dileklerin için teşekkür ederim.Allah mesut etsin Bahadır darısı bize =)
Davetiye çok güzelmiş, kaybettiğim şeyleri bigün geri kazanıp ben de evlenmeyi düşünürsem kesinlikle bu tür muziplik içeren bir davetiye yaptırırım. Allah mesut etsin, ben yine yalnız kurt devam![]()
amin. teşekkür ediyorum.Hayırlı uğurlu olsun abicim. Alah bize de nasip etsin![]()
teşekkür ederim Sinan kardeşim. kapımız her zaman açık biliyorsun.Hayırlı uğurlu olsun kardeşim bir ömür boyu mutluluklar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
teşekkür ediyorum.Allah bir yastıkta kocatsın .
amin. teşekkürler.Hocam hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın![]()
sağolasınhayırlı olsun abi Allah bi yastıkta kocatsın =)
gelecen yani sen? ohh iyi iyi.Kolay gelsin diyeceğim ama eşyalar dışındakilere karışmıyormuşsun. Bundan sonraki hayatında kolay gelsin
Allah bir yastıkta kocatsın, her şey gönlünüzce olsun Bahadır.
ilk mesaja ili de eklersen o taraftaki bilmeyen arkadaşlar için kolaylık olur.
teşekkür ediyorum kardeşim iyi dileklerin için.ALLAH mesut bahtiyar etsin bahadır hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel ve mutlu bir yuvan olur RABBİM ağzınızın tadını hiçbir zaman bozmaz inşallah.
sağolasın kardeşim.hayırlısı olsun kardesım tebrık ederım şimdıden
teşekkürler. darısı sizlere artık.Bahadır abi hayırlı olsun bir ömür boyu mutluluklar...
amin. sağolasın.hayırlı olsun; Allah bir yastıkta kocatsın.
teşekkür ediyorum.Hayırlı olsun. Mutluluklar .
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emrah Abi sağolasın. memleketteysen beklerim.Bahadir cigim hayirli ve ugurlu olsun .
teşekkür ediyorum. cümlemize hayırlı evlat nasip etsin yaradan.Tebrik ederim. Allah sağlıkla, mutlulukla bi yastıkta kocatmayı, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.