Bugün güpe gündüz evimize hırsız girmiş arkadaşlar.Bütün moralim sıfır.Gündüz 13.30 gibi evden çıkıp annemi ziyarete gitmiştik.Epey bir vakit geçirdikten sonra maç satine yakın eve döndük.Apartmanda bizim evle beraber 4 evin daha canını yakmış şerefsizler! Çelik kapıyı bayağı bir zorlayıp girmişler.LCD monitörüm,phılıphs 5+1,nomad creatıve 10Gb müzik çalar,eşimin takıları,kira için bıraktığım para ve en çok yaralayan , oğlumun yeni doğumundan itibaren görüntülerinin olduğu video kamerayı çalmışlar.155'i aradık polis geldi tutanak tutuldu.Daha sonra parmak izi alındı.Belki bir ümit yakalanırlar ama şunu söyleyim.Ben gündüz genelde o saatlerde uyuyor oluyorum.Ben evdeyken bir şekile girselerdi ve ben o şerefsizleri çıkarıp vursaydım,ya da tam tersi.. Bütün bunları düşünüp vardır bundada bir hayır diyorum ama çalışıp didiniyorsun ancak geçiniyorsun ama birileri gelip senin helal malını çalıyor.Nasıl bir ülke nasıl bir toplum olduk anlayamıyorum artık . Parasında pulunda da değilim. Keşke oğlumun görüntüleri bulunsa başka birşey istemiyorum lanet olsun.Allah belalarını versin..