>>> Evet Arkadaşlar Direksiyon Kumanda Sorununuzu çözüyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mokia kardeş eline sağlık bitirmişsin olayı, umarım pioneerların hepsine uyum sağlar.
sağlamasa da artık hangi modele uyarsa onu alacam.

abi bizim burda işler baya yoğun. dediğin ölçümü pazara anca yapabilcem sanırım. son durum nedir abicim?

Mokia kardeş eline sağlık bitirmişsin olayı, umarım pioneerların hepsine uyum sağlar.
sağlamasa da artık hangi modele uyarsa onu alacam.

Eger pioneer girişleri Standart yaptıysa ki %90 öyle. Tüm modeller ile uyumlu olucak.
+ Sadece pioneer değil SONY vs diğer markalara da uyumlanabilir bi düzenek oluyor.

abi bizim burda işler baya yoğun. dediğin ölçümü pazara anca yapabilcem sanırım. son durum nedir abicim?

Son durum araç tarafı çalışıyor Pioneer teyp bulup giriş gegerlerini Çek edip deneyeceğim okadar.

Son düzenleme:
inşallah halledersiniz arkadaşlar. sizde kurtulursunuz şu kumanda derdinden.
ben her nekadar direksiyonun içine montajını yapsam da nerdeyse 8 aydır problemsiz kullanıyorum.

Haber bekliyoruz Cengiz Bey.

arkadaşlar forum opel forumu olmaktan çıktı,yakında NASA dan teklifler alan arkadaşlarımız olcak:)

cengiz arkadaşımın : arkadaşlar bu iş tamam dediği yazıyı şu forumda okadar çok görmek istiyorumki anlatamam.

cengiz abi uzun bir süredir çaresiz kaldığımız bir durum bu eline sağlık.bu arada benim teyp de 6850 modeli kumanda kontrol çıkışı umarım vardır.teybin orta ekrana bağlanabileceğinden bahsetmişsin bu da mümkün olabilecek mi acaba

arkadaşlar forum opel forumu olmaktan çıktı,yakında NASA dan teklifler alan arkadaşlarımız olcak:)

cengiz arkadaşımın : arkadaşlar bu iş tamam dediği yazıyı şu forumda okadar çok görmek istiyorumki anlatamam.
bitti sayılır az kaldı. gecikmesinin sebebi benden kaynaklanıyo arkadaşlar özür dilerim:( bende 5800 var. cengiz abi benden değerleri bekliyo

Geri