Euro5 motor subapların lpg sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halil_71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani neredeyse diyeceksiniz ki LPG motorun ömrünü uzatıyor diyeceksiniz hayret ya akıl almaz bir olay neyse züğürt tesellisi işte motorun ömrünü yiyip bitiren LPG'dir bunu unutmayın...

Yani neredeyse diyeceksiniz ki LPG motorun ömrünü uzatıyor diyeceksiniz hayret ya akıl almaz bir olay neyse züğürt tesellisi işte motorun ömrünü yiyip bitiren LPG'dir bunu unutmayın...

bilimsel kanıt ?
yurt dışında fabrikasyon lpg'li araçlar var ona ne diyeceksiniz ??

LPG li taksiler var duraklara gidin,350-450 bin km yapılmış lpg motor yemiyen araçlar var ;)

aynen mert kardesim,araçları lpg ciler katlediyor,sonra insanlar lpg dende aracından da soğuyor,birde bakıp bakıp herşey normal diyip gönderiyolar,tabi Emme manifolduna tecavüz etmişiz kendinden geçmiş,yenisini alıp takarız demez kimse,para ceplerine girdimi iş bitiyor insanlarımızda.
Valla sanayiye,mahkemeye,hastahaneye düşmicen arkadaş :D
Kısa ve öz herşey ustaya bağlı benim kanaatim

:D ben lpg yüzünden sanayiye gitmekten bıktım doğru düzgün ayar yapamıyorlar sonunda katalizör gitti benim yada oksijen sensörleri ellettirmedim daha aracın muayenesi geldi katalizör sorun cıkartırsa o lpgciyi arayıp ağzıma geleni sayacam lpgden sogudum ve yaklaşık 3500 km dir benzinde biniyorum aracıma lpg sistemini iptal ettim lpgciler dediğiniz gibi bu twinport motorları katletti ankara mocanlar bile yanlış yerden deliyorsa gerisini siz düşünün

Motora zarar veren lpg değil adam akıllı yapılmayan montajdir bence.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D ben lpg yüzünden sanayiye gitmekten bıktım doğru düzgün ayar yapamıyorlar sonunda katalizör gitti benim yada oksijen sensörleri ellettirmedim daha aracın muayenesi geldi katalizör sorun cıkartırsa o lpgciyi arayıp ağzıma geleni sayacam lpgden sogudum ve yaklaşık 3500 km dir benzinde biniyorum aracıma lpg sistemini iptal ettim lpgciler dediğiniz gibi bu twinport motorları katletti ankara mocanlar bile yanlış yerden deliyorsa gerisini siz düşünün

valla arkadasım muhalefetlik yapmak için değil olanı söylüyorum
85 bin km dir 1 kere filitre değişimine gittim.Hiç ayardı ıvırdı zıvırdı lpg ciye gitmedim.
Lpg den kaynaklı sorun hiç yaşamadım,o yüzden Lpg de suç bulmuyorum forumda arıza yaşayanları :)

Merak ettim bahçeniz de petrol kuyunuz mu var abi?

Geri