euro disel yerine motorin koysam bşy olurmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kokorecci576

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar euro disel 98 in fiyatı 2430 motorinin fiyatı 2310 şehir içi motorinle 150 yakıyo 98dieselle 160 yakıyo şehirler arası motorin 99 bin 98diesel ise 110 bine yakın yakıyo

motorin koysam arabanın performansında düşüklük olurmu? ve bi sorun yaratırmı

neyse kimse cvp yazmıyo herhalde motorin zararlı:D ben yine diesel 98 koyayım:D

motorin kalitesi düşük olanı çekişi azaltır motora zarar verir.

peki garantiden sorun cıkarmı opel 98diesel kullanmayı öneriyoda

common rail sistemi varsa kaliteli yakıt kullanmalısın. yoksa enjektörlerin arızalanır. tamiri de söz konusu değil. kullanıcı hatası diyerek garantiden de değiştirmezler.

Bazı ustalar bana kızacak ama..Dizel yakıt sistemlerindeki tecrübem bana Sadece EGR sistemini iptal ettirip Normal mazot kullanılması gerektiğini öğretti..Euro dizelin, normal mazota nazaran yağlama vasfının çok düşük olduğunu başımıza gelen arızalardan tecrübe ettik..Yakıt sisteminin mekaniğini gerçekten normal mazota göre çok daha hızlı aşındırıyor..
tek zararı motora daha hızlı kurum bağlatmasıdır ki bunun da önüne EGR yi iptal ederek geçebilirsiniz..Hem kesenize hem motorunuzun sağlığına yarar..

arkadaşlar euro disel 98 in fiyatı 2430 motorinin fiyatı 2310 şehir içi motorinle 150 yakıyo 98dieselle 160 yakıyo şehirler arası motorin 99 bin 98diesel ise 110 bine yakın yakıyo

arkadaşım normal motorin hem kalınlık olarak hemde atık bıraktığı madde olarak euro disel den fazla bunun yanında dizel yakıt sistemi oldukça hassastır enjektörlerine yazık edersin ve cebinden çok para çıkar:rock

aracının performansı bıraz duser ve bıraz fazla kurum baglar bende su egr yı ıptalmı ettırsem ne mehmet usta corsa c lerde bu egr valfı nerede bı resım koyabılırmısınız mumkunse

Turbo varsa turboyu bazarsın; eğer yoksa hiç birşey olmaz.

Geri